Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Якщо є чек, то мають прийняти як бракований товар. Навіть якщо штани не мають терміну придатності, то за три дні вони ніяк не могли зноситись.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    @AdFeja, у мене була така історія. Минулого року на Південному купила собі штани. Одягнула 2 рази - і по всіх швах почали розлазитись. Очка попускали, Їх страшно було взяти в руки. Щоб не лізло далі. При чому штани зимові і цупкі. Я віднесла назад. Повернули повну вартість. Ніхто не сперечався.
     
    • Подобається Подобається x 3
  3. marianast

    marianast Well-Known Member

    Домофон сервіс:girl_devil:
    Відключили за несплату. Квитанції мені не приходять, я не знаю коли за нього платила і скільки там боргу. По особовому рахунку на платіжних сервісах суму не показує. Дзвоню на всі номери - ніхто не відповідає. Додзвонилась на якийсь мобільний , якесь хлопча мені каже:" Я директор, чому ви дзвоните на приватний номер?" А чому він в неті в вільному доступі?:girl_crazy:
    Дав ще якийсь номер за яким не підіймають трубку! Ну це нормально?
    В них навіть сайту нема(
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  4. Online

    Online Well-Known Member

    Для мене взагалі загадка: за яке таке обслуговування з людей щомісячно знімають гроші. В нас жильці скинулися, заплатили один раз за установку і все. Навіть ніхто питання про абонплату не ставив. А в будинку, де живуть бабуся з дідусем, заплатили за установку і далі платять якомусь ФОПу абонплату "за сервіс". Коли почали питати голову ОСББ що то за сервіс, він щось пробекав невнятне і з'їхав з теми. А в місяць з будинку кругленька сума виходить.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. marianast

    marianast Well-Known Member

     
  6. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    Нам пояснювали, що обслуговування - це про всяк випадок ))) Якщо поламається, то вони одразу ремонтують. Ну і фарбують кожного року.
    Раніше ця абонплата складала 15 грн на 3 місяці. Зараз вже щось більше 30 грн на 3 місяці.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. marianast

    marianast Well-Known Member

    в мене було в районі 70 грн квартал
     
  8. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Свекруху.
    Взяла мені позаливала орхідеї :girl_devil:
    Сьогодні беру їх, щоб поставити в воду - грунт мокрющий, верхє коріння сухе. Думаю, що ф..ня, витягаю з кашпо - мамадарагая! пів кашпо води! Запитую її, чи вона часом не поливала орхідеї через верх (знаю, що могла, але ж я дипломат). А вона мені як той Людвіг Арістраховіч: "Оооо, а кто єто сделал?".
     
    • Співчуваю Співчуваю x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Дзвонить телефон. Альо? "Оксана Батьківна? мене звати Єлизавета Андріївна какаятотам, я дзвоню з колекторської фірми дельтабанку. А ти така-сяка з Юлією Петрівною оформила кредит..." далі я висловлюсь культурніше за неї: "мене заберуть в СІЗО, я буду сидіти в тюрмі, що я шахрайка, що можу пакувати речі, бо мене вже завтра виселять з моєї квартири і тд і тп,"
    Як я сказала що звернусь в прокуратуру, то взагалі почала на мене кричати, що як я щось напишу своїми корявими пальцями, то мене пришиють і тд і тп...

    Нє, ну не ЙпТвоюМ@tь?!


    Хто там що мені доброго порадить в цьому випадку? @сніжна , хелп... бо знову серце з тих нервів хапає....
     
    • Співчуваю Співчуваю x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. Kerzenlicht

    Kerzenlicht Well-Known Member

    вже пару років як банкрут...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    вони з інших номерів дзвонили як я кидала.
    Мене ота знайома вже не в першому банку так виставляє....
     
  12. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    067 469 32 41 - а до мене дзвонили з цього номеру, коли я взяла трубку, то там автоматичний голос сказав, що я можу забрати свою картку Голд в банку. Хоч я ніякої картки не замоаляла. Шахраї якісь.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  13. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Може написати заяву в поліцію?
     
  14. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун


    Прийшла відповідь по мейлу: прийдіть в відділення банку, опишіть в заяві суть справи і тд і тп. Піду... ой піду! А ті номери позаблоковувала в чорний список!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    @Zaychenya
    А ти в тому кредиті виступала поручителем?
    --- дописи об"єднано, 10 Жовтень 2017 ---
    Дельта банк банкрут, у них немає відділень...
     
  16. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    в тому то й справа що ні. Пам"ятаєш, років 10 тому... "надайте телефон будь контактний номер, який б міг підтвердити вашу особу".... дурня така була. Ніхто по тих номерах не дзвонив і не уточняв "особу", а тепер нерви їдять.
     
  17. Provizor

    Provizor Well-Known Member

    Раз зачепили тему банків, то мене зрозуміють всі хто мав справу з банком Михайлівським. В нас був невеликий кредит, банк збанкротував. Вся проблема, що досі немає рішення, хто є правонаступником кредитного портфелю, суди тривають... Наразі оплату кредиту вимагають три установи, одна з яких застосовує телефонні погрози. А на офіційні запити рекомендованим листом відповіді немає, бо адреси установ постійно змінюються... Михайлівський ще й відсотки рахує. Отаке...
    А ще історія з"Фінанси і кредит", чоловік мав зарплатну картку. Банк збанкрутував, вже 2р минуло, як до чоловіка подзвонили колектори щодо сплати боргу 150грн за підключену послугу смс сповіщення:) За 2р набігло...
     
    • Співчуваю Співчуваю x 3
  18. Online

    Online Well-Known Member

    @Zaychenya, щось їм писати - марна справа. У відгуках по Дельті на мінфіні - тисячі одних і тих самих ситуацій. Дельта Банк Україна відгуки, Дельта Банк відгуки клієнтів і співробітників Сммщик банку відповідає стандартними відписками. Ну і всі ці "начальники юрвідділу" Єлізавєти Андрєєвни - найняті по оголошеннях звонарі, яким пообіцяли відсоток за кожного боржника, що заплатить. Їх мета - дзвінками давити на психіку, ніяких повноважень вони не мають. Ну і формально відношення до Дельти теж не мають, бо дзвонять як правило з віртуальних номерів або лівих сім-карт. Тому банку юридично пред'явити немає що. Якщо не брати трубку, кидати трубку на 5-10 секунді, матюкати їх та принижувати - дзвонити будуть рідше. Бо в базі зазначать, що клієнт безнадійний. Так мені казали. Чим більше будеш виправдовуватися і щось доводити - тим частіше будуть дзвонити і більше пресувати. А можна взагалі змінити номер і спати спокійно.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  19. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    А ще краще, казати, що ви інша людина і карткою користуєтесь день чи два. Тоді вам можуть пообіцяти видалити ваш номер з бази.

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    • Подобається Подобається x 4
  20. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Вчора би півсвіту забила!
    Вкладаю малу вже n-ний раз, ну бо ніяк, кричить, не може заспокоїтися вже з 4-5 годин без сну. Вже мовчу, що вночі погано стала спати, з візгами будиться, тільки годинку-дві під ранок засинає. Я вже "холодна", вся впотіла, око дьоргається. Нарешті затихає, відключається, я тихенько мощусь на дивані, боюсь з рук зняти, бо знову буде по-новій. І тут починається... Телефон (вега - заплатити за місяць), середульша дзвонить (вже під будинком вертається з музики, сама їздить, то прошу її дзвонити казати де вона), домофон (відкрити їй, ключі в шкільному рюкзаку лишила), приспала меншу ще раз, домофон (старша зі школи прийшла, нащо ключі? середульша в навушниках), приспала меншу ще раз, чоловік дзвонить (коли старшу до ортодонта? нащо у той вайбер заглядати? а я там написала), ще, здається прання скінчилося... Потім таки поклала малу і даю старшим раду, як і прогнозовано через 5 хвилин мала вже проснулась. Людоньки! І це все десь протягом години максимум. Остановітє Зємлю, я сойду. Коли вже вони поїдуть на канікули?
     
    • Співчуваю x 11
    • Погоджуюся x 3
    • Подобається x 1
    • Смішно x 1
    • мімімі x 1