Приготування до весілля

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Sashen’ka, 5 Листопад 2007.

  1. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member

    я запитувалася в РАЦС на рахунок виїзної церемонії (розписка була раніше, хочемо на камеру для відео весільного зробити в день самого весілля), мені сказали, що це буде вартувати 1500грн + транспортні витрати. нам дуже сподобалася представниця РАЦС , яка реєструвала нам шлюб - приємна, мила , з гарною дикцією. ми хочемо, щоб вона ще раз на камеру зареєструвала нам наш шлюб
     
  2. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member

    дівчатка. всім привіт. можливо хто знає, де у Львові можна знайти якесь старе непотрібне весільне плаття для підставної нареченої на брамі ?
    бо в мене, якщо чесно, немає нічого такого... мамине плаття вже давно міль з'їла ))) можливо десь на Краківському щось таке можна знайти? хто як вирішував дане питання на власному весіллі?
     
  3. marianast

    marianast Well-Known Member

    @Olenka Matviikiv
     
  4. La esposa

    La esposa Moderator

    по дорозі до Краківського є магазини-секонди зі взуттям. Два магазини, один власник. В тому, що на Шпитальній, попросите показати другий магазин (бо так на словах не зорієнтую, він в дворі на бічній вуличці). І от в ньому крім взуття є весільні сукні - всякі "ретро".
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member

    @La esposa, дякую !!!
    З понеділка побіжу дивитися
     
  6. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    @Olenka Matviikiv, та у різних секондах буває. Тільки треба попасти. Думаю, якщо задатись ціллю і витратити день на такий шопінг, то точно щось знайдете.
     
  7. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    ми свою "підставну молоду" одягали в дві фіранки - одну як сукню замотували, а іншу - як фату . на імпровізовану фату пришили віночок такий як діти до причастя колись мали. може Вам така ідея згодиться
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member

    Дякую за ідею. Якщо нічого не знайду, то це досить хороший вихід з ситуації
     
  9. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Дівчата, чи можна знайти фотографа (не професійного, просто щоб людина вміла "топтати кнопку" на фотоапараті і робила хороші аматорські фото - без зрізаних голів і розмитих кадрів) тільки на вінчання? На саму церемонію. Ми в офіційному шлюбі вже 6 років живемо. І нарешті дозріли до вінчання. Гостей буде лише пара людей. Чи вкладуся в 200-300 грн.?