Дієтолог у Львові

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Натуся, 23 Квітень 2010.

  1. Lorrina

    Lorrina New Member

    Також почала думати про якогось хорошого дієтолога, щоб не просто дієту підібрав, а режим правильного харчування розробив. Бо більшість болячок наших все-таки через невміння їсти.
     
  2. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Дівчата, я піднімлю тему по дієтологу. Дуже потрібний (можливо, не ви, а коліжанки чи знайомі зверталися) для визначення правильного харчування. З здачею аналізів і тд і тп.

    Дуже дуже дякую наперед.
     
  3. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    І я з тим питанням. Можливо хтось порадить хорошого дієтолога.
     
  4. AnEye

    AnEye Member

    Грабовська Лідія гуру в своїй справі. Дуже толкова
    Грабовська Лідія гуру дієтології. Молоденька, просто закохана в свою справу. Дуже детально розбирається в проблемі. Проте по тому що ви пишете це може бути не харчування а нервова система.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. AnEye

    AnEye Member

    Грабовська Лідія дуже хороший дієтолг (за освітою психіатр). Обрала дієтологію для праці, бо практично всі хвороби зараз від стресів, або від їжі. Каже, що раціоном можна скорегувати будь-який недуг в сторону значного покращення.
     
  6. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    напишіть детальніше плз. Що, де і як? Вам помогло її призначення?
     
  7. AnEye

    AnEye Member

    Ми зверталися до Ліди Грабовської в двох випадках.
    Перший раз я отравилася дуже міцно, досі не знаю чим і як і в мене місяць був розлад травлення. Воно так і не налагодилось і я почала страждати від всяких психологічних розладів. З'явився страх їсти, лікувала дизбактеріоз, звісно, при тому молочним грибом, кефірчиком і т.п.. здала тонну аналізів, включно з неперенгосимістю глютену і всі ферменти не одноразово. коли ми розібрали ситуацію і я почала правильно аналізувати те що їм, рахувати, експерементувати, без зайвих страхів. Як виявилось маю спадкову непереносимість лактози, яку не показує аналіз, часткову непереносимість, і мучилась цілий рік від того що лікувала кисломолочнимим продуктами дизбактеріоз!!!)) Я навчилась і дізналась дуже багато, а головне заспокоїлась в процесі і все минулось.
    Другий раз ходили з чоловіком, бо потрібно було набрати вагу. Теж порадила як це зробити правильно з і схемами, списками продуктів, треба було підключити сспортивне харчування, бо ситуація була не з простих... (а не шоколад на ніч, як я практикую))))
    Раніше вона приймала в Похмурських. Зараз в Біомеді на Сихові. Казала, що працює над школою здорового харчування і почне її вести десь восени. Планую піти повчитися, бо з тими животами чокнутись можна, треба шось рішати глобально.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Karla Camila

    Karla Camila New Member

    Справа у тому, що дитина 15 років за останні місяці схуднула. Тепер вона їсть дуже мало, практично голодує. Тому вирішила відвести її до дієтолога, який би міг зробити їй нормальне харчування, аби вона більше не боялась поправитись і здати необхідні аналізи, аби поглянути на стан здоров‘я.
    Чула про такого фахівця на Хуторівці як Біляєв, хочу дізнатись, чи він би міг допомогти у нашій ситуації. Чи він тільки по дієтах/схудненнях? Як вам він як фахівець?
    Або якщо він вам не підійшов, то чому? Можливо могли б ще порадити когось, хто міг би допомогти?
     
  9. Mavpysuk

    Mavpysuk Well-Known Member

    Доктор Біляєв Костянтин Костянтинович надзвичайно талановитий лікар і просто чудова людина, думаю зможе допомогти, а як ні, то принаймі скаже до яких спеціалістів варто звернутися.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    Останнє редагування: 1 Вересень 2018
  10. Karla Camila

    Karla Camila New Member

    Доброго вечора! Хто може порадити дієтолога, який би допоміг при підлітковому недоїданні/голодуванні? Дівчинка придумала собі дієту, і тепер шукаємо вихід з усього цього. Буду дуже вдячна!

    P.S. Дитина має психотерапевта.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  11. gamma

    gamma Well-Known Member

    Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, хто знає яка вартість консультації в Бєляєва?
     
  12. Lwk

    Lwk New Member

    Розкажіть про лікаря Распретова. Варто до нього йти?