Здоров"я дітей.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Оля, 3 Червень 2007.

  1. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    думаю, що причина таки не в харчуванні, бо вона там їла хіба борщ, буряк і макарони, які до речі були там мало не щодня. Ну іноді ще якусь зупку могла хлепнути, а мяско їли коли шматками давали, а ті котлети дивні (сірі якісь такі, хлібно-надувні) навіть в рот не брала. Тому доїдали йогуртами, вареними яйцями, огірками - все як і вдома.
    Тому думаю про ефект саме від води. Але Ваш допис мене надихнув на повне обстеження, а не слухати сімейну і отак сліпо відразу поїти холосасом. Наразі купила моршинської , стараюся її давати більше, навіть компоти думаю припинити треба, побачимо. Думаю як спаде спека наст.тижня то таки мушу йти в поліклініку
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Retaret, а може проблема в тому, що доня мало п'є води? А на відпочинку більше пила, от і було краще. У старшого синочка була така проблема, коли він мало пив, правда то ще був крихітний вік, до року.

    Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
     
  3. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    @Retaret коров)яче молоко п)є? Рома після молока горошками кака. а як не п)є. то нормуль
     
  4. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    ні, молока по суті не п'є як такого. Трохи вранці до каші, і десь колись трошки молочного коктейлю. Але то магазинне молоко.
    я про це також один час думала, але зараз трохи невпевнена що воно саме це є причиною.
    До речі ті нечасті каки в нас вже давно, ще року їй не було, як я то помітила. Але тоді воно не наче не приносило ніякого дискомфорту. Просто собі какала раз на пару днів і все.
     
  5. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    РОма теж магазинне пив..
     
  6. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    А я думаю, що таки в харчуванні. Борщ і зупи, напевно, були пісні, без зажарок , кашки - на воді, салати з олійкою, м'ясо варене. Котлети, певно, якісь парові.
    Спробуйте не варити зупи на бульйонах і борщ в тому числі. Каші на воді - всі. Без цукру, підсолоджуйте печеним яблучком, фруктами. Побільше фруктів і сирих овочів. Виключіть всі покупні солодощі, в тому числі і " дитяче" печенько Марію. Поменше, якумога менше мучного. Пити водичку, а не компоти і чаї. М'яса теж поменше, і тільки варене або печене. Якщо після двох тижнів такого харчування не буде ніяких змін, то тоді можете йти у поліклініку.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. slio

    slio Member

    Підкажіть будь-ласка. Вчора зробили сину (7 років) щеплення. Медсестра сказала, що можливе почервоніння в місці уколу (плече). А сьогодні почервоніння і підпухання досить велике, десь на півплеча , тобто близько 10см х 10см. Чи це нормально?
     
  8. slio

    slio Member

    Ну скажыть будь-ласка чи були почервоныння у когось з Ваших дыток пысля вакцинацыы.
    Ну...хто не будь??
     
  9. Donata

    Donata Active Member

    В знайомих в дитини була реакція, набряклість доволі сильна, почервоніння і температура, на вакцину від дифтерії, пройшло за дні 3-4.

    Надіслано від мого Nexus 5, використовуючи Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Маю таке питання. Малеча під час ходьби ліву ножку ставить дуже пальчиками в сторону. Родичі говорять, що то проблема. Чи це внормі??? Дитина ходить лише 2 місяці, і мені здаються, що то нормально. До лікаря йдемо скоро.

    Надіслано від мого SM-G935F, використовуючи Tapatalk
     
  11. MissO

    MissO Well-Known Member

    В мене доня як починала ходити, то теж ліву ніжку так закидала, але з часом виходилася.
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Якщо родичі не медики - не накручуйте себе. Дочекайтесь візиту ло лікаря. Тоді будете знати точно.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Liliya Shukh

    Liliya Shukh Member

    В сина (6 років) наслухали в поліклініці тахікардію. Порадили мені звернутися до кардіолога в Охмадит. А як краще спочатку піти на ехо серця а тоід до лікаря? чи краще до лікаря а вона вже тоді направить на аналізи?
     
  14. BlackTee

    BlackTee Well-Known Member

    Спочатку до лікаря, а вона вжe направить на які обстeжeння трeба.
     
  15. Hermosa

    Hermosa New Member

    Моя дитина зранку дуситься сухим кашлем, який переходить в мокрий (якщо дати шось випити теплого, то легше йому відкашляти). Протягом дня кашлю нема. А вчора і сьогодні, як почав кашляти, то аж рвотні позиви були (язик висував). Чи може бути це початком кашлюку? Чи просто дитині тяжко відкашлятися?
    До слова, в малого той ранковий кашель почався в березні, а в квітні дійшло до обструктивного бронхіту(були в лікарні), потім ше десь 2 тижні кашляв протягом дня, а тоді тільки зранку. Не кашляв липень, серпень, коли було тепло. А тепер знову те саме чи що?:girl_cray:
     
  16. tuti

    tuti Well-Known Member

    Дівчата, порадьте будь ласка хорошого невропатолога, синочок останій місяць з періодичністю дуже часто бігає в туалет. Нічого не болить, здали аналізи, зробили узд все в нормі. Були в уролога - сказав, спостерігати. Сьогодні пішов в новий садок і там вихователі зауважили те саме. Цілу ніч спить не прокидається, пє не дуже багато, я вже схильна що це щось нервове, бо він в мене дуже вразливий і всім переймається.
     
  17. sherry

    sherry Well-Known Member

    @Hermosa можливо алергічний кашель? поміняйте подушку, нам так радила алерголог, поперіть речі, мийте щодня підлогу і спостерігайте.
     
  18. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    ранковий кашель може бути ознакою наявності аскарид.
     
  19. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    @Hermosa, може банально трохи сопельок за ніч стікає по задній стінці горла?
     
  20. Hermosa

    Hermosa New Member