Ваші відгуки про роботу тамадів, операторів, музикантів

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 27 Лютий 2008.

  1. levandivka

    levandivka З яйцями...

    Тут пишемо ВІДГУКИ про роботу тамадів, операторів, музикантів
    Запитання "Чи чув хтось про лабуха Васю? Розкажіт мині,
    і дайте ціну з номерами телефону..." видаляються без обговорення!
    Прохання "порадьте когось" - аналогічно.

    Не знаєте - читайте попередні сторінки. Знаєте - поділіться.

    Нагадую, що гілка не ДЛЯ тамадів/операторів/музикантів, а про їх роботу, яку Ви бачили, чули.

    -------------- р е к л а м а ---------------
    -------------- р е к л а м а ---------------
     
    Останнє редагування модератором: 25 Липень 2017
  2. Basya Petryk

    Basya Petryk New Member

    Святкували наше весілля 17.10.2015р. Хочу вам сказати, що "хто шукає, той знаходить"))) Можу з превеликим задоволенням рекомендувати музикантів, гурт "Гармонія"!!! Цей колектив складається з трьох хлопців і дівчини, самі вони зі Стрия,але приїжають до Львова і не тьльки без проблем. Всі гості були під враженням і ми також!!! В них дуже гарний сучасний репертуар, співають як українські так і іноземні пісні!!! Голоси неперевршені! Їх можна знайти у ВК, можу дати контакти кому потрібно буде! Хлопці молоді, самі ще студенти))) Також можу порекомендувати фотографа Лілію Мамчур!!! Вона дуууже недорого бере за свою роботу,але фотографії теж дуже красиві,має смак і бачення фотографії!!! Всі деталі якщо когось цікавлять напишу!
     
  3. NazarovaN

    NazarovaN Member

    І як ваше відео? Задоволені?
     
  4. Yylanka

    Yylanka New Member

    Хочу із задоволенням порекомендувати музичний гурт "Твій день", вони створили чудову атмосферу на нашому весіллі, їхні голоси звучали просто неймовірно. Наші гості неодноразово згадували після весілля про них))
    Також варто згадати за нашого ведучого-Назар із MusicPro. Ми насправді неочікували такого драйву на весіллі, такого відношення...здавалось, що він був як запрошений друг в числі гостей. Спокійний, знає коли і що сказати, як заінтересувати гостей, конкурси молодіжні, з розумінням і повагою відноситься до гостей. Загалом,це чудовий вибір ведучого))
     
  5. Mondi

    Mondi Member

    Рекомедую гурт "Канада".
    Ведучий на нашому святі - Габа Ігор.
    Виїзну церемонію провела Оксана Раставецька.
    Організатор нашогог свята та моя права рука -Леся Прокоп'як.
    Люди справді знають свою справу, вони щирі, відкриті для діалогу. Кому потрібне весілля під ключ - зрадістю надам телефони професіоналів.
     
  6. NikolBlack

    NikolBlack New Member

    Можу порадити гурт "Львівська терція", співали на весіллі сестри. Створюють мега позитивну атмосферу, дуже гарно співають та забавляють гостей. Перед весіллям обговорюють усі найменші деталі та враховують побажання молодят. Усі були задоволені та й ціна приємно дивує. Якщо комусь потрібно буде, можу дати контактний номер.
     
  7. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    В нас вони також співали (потім ще в сестри на весіллі), ми хотіли тільки українські пісні, і вони справилися, всі гості були дуже задоволені. І ціна приємна)

    Надіслано від мого LG-H734, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    рекомендую гурт "Забава" (шукаючи інформацію, зокрема відео, в і-неті варто дописади Львів Броди), мають групу в ВК.
    в нашій родині вони були на пятьох весіллях, і всі були дуже задоволені... гарно забавляють гостей, гарно співають (в гурті є дівчина),пісні в їхньому виконанні є як українські народні, так і сучасних багато (стараються встигати за українськими піснями-новинками), дуже класні конкурси нові в них,можна і обрати самим, ходять між столами під час заходів) і ціна в них нормальна, в порівнянні з деякими іншими гуртами...)) ми їхньою роботою задоволені!
     
    Останнє редагування: 1 Грудень 2016
  9. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    оператором у нас на весіллі був Олег Феоктістов! Одна відеокамера, якість зйомки дуже хороша, якщо маєте ідеї щодо зйомок весілля то можна пропонувати щось своє, бо так то всі відео в нього досить схожі( мається на увазі дії молодят на відео - наприклад при одяганні наречених, чи зйомка десь в парку. Оператор каже вам як стати і що зробити, і то в усіх дуже все схоже...), в нас ідей не було, то і відео відповідно не відрізнялось чимось надвичайним...але то не страшно)Зйомка була від початку збирання молодят до перетанцьовування. В вартість послуги входило ще й те,що опратор мав залишитись на наступний ень знімати ще і поправини, але ми відмовились, оплатили роботу і доставили оператора до Львова. Диски отримали через 1,5 місяці після весілля - 1 диск на 1 годину - скорочена версія всього весілля, і ще 4 диски повністю весілля. Ще в і-неті є два кліпи маленкі))Вартість послуг, на мою дуку теж в межах доступного і розумного.В загальному ми дуже навіть задоволені і сміливо рекомендуємо тим хто в пошуку хорошого відеооператора з якісною роботою, ще й за зорошу ціну!!))
     
  10. dimalozz

    dimalozz Well-Known Member

    Читайте шапку теми бо забанять. Якби хтось знав - вже б написали - користуйтесь пошуком.
     
  11. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    Можу порадити гурт Рум-бам-бар. Співають-грають чудово, цінова політика прийнятна. Грають і українські пісні і зарубіжні. Репертуар великий. Почули вперше їх на весіллі у друга. Сподобалось.
     
  12. Malvochka

    Malvochka миється в бані

    Зорієнтуйте, хто в курсі, скільки приблизно може вартувати оплата тамади-ведучого на весілля у Львові (якщо може ще співати на весіллі це теж доплата)? Можна в пп. Дякую!
     
  13. Anastasja

    Anastasja New Member

    НЕ РЕКОМЕНДУЮ фотографи Наталія і Михайло Данилишин! [​IMG]https://vk.com/mn_photo '2017
    Facebook - https://m.facebook.com/mykhailonataliia.danylyshyn,
    Instagram - http://instagram.com/weddingphotographynm
    Відгуки мої стирають,тому хочу написати тут.
    Альбом який вони роблять це просто жахіття. Ми погоджували макет альбому,але в результаті все виглядає зовсім по іншому. У молодого пів голови обрізано майже на кожному фото. Як так можна. На одному з розворотів нас взагалі обрізали, тому видно тільки дерева. А обкладинка це просто жах. Я на ній жовта. Фото з альбому додаю. Більше того ми не почули навіть вибачень за те що фото не такі як в макеті,який погоджували.Переробляти вони теж відмовились.В результаті заблокували і стирають відгуки. Не дивуйтесь чого в них багато хороших відгуків, погані вони стирають. Тому при виборі фотографа треба дивитись і на порядність цих людей, а не тільки гарні фото.Дуже шкода що тепер у нас не буде весільного альбому,бо такий як цей просто соромно показати людям. 21073987_1992353151037407_1498691836_n.jpg 21073987_1992353151037407_1498691836_n.jpg 21074194_1992353177704071_2104878993_n.jpg 21100274_1992353141037408_326303618_n.jpg 21100390_1992353124370743_132734045_n.jpg
     
    • Інформативно Інформативно x 6
  14. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member

    доброго вечора. в мене весілля в листопаді, і ми з нареченим не шукали тамаду чи окремо ведучого (це реально лишні витрати). ми найняли дуууже хороший музичний гурт "від суботи до суботи" м. Стрий, де один із солістів буде в нас ведучим . була на весіллі минулого року де ці ж музиканти забавляли нас. враження до сих пір незабутні. краще шукати професійні муз.гурти вже із веденням. по фінансах це виходить дешевше - і ведуть, і жартують, конкурси проводять та ще й шикарно співають.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Якщо ви хочете відгуляти безтурботно весілля - то кращого вибору ніж Юрій Бульбах @Tamada з Танею вам не знайти).
    Вчорашня наша забава вийшла саме такою завдяки їм. Таня позбавила мене всіх клопотів. Все було чітко, організовано, за всім встигала, все коригувала по настрою гостей, навіть встигала приглянути чи допомогти поїсти моїй меншій донечці в сусідній дитячій залі. Кожна хвилина продумана до деталей і конкурси та танці чітко переплітались з подачею страв, і годинами роботи музикантів з їх графіком перерв, чи дитячого аніматора.
    А Юра безподобно бавив моїх гостей, ніхто не сумував і ніхто не пішов незадоволений. Мені здається, що немає компанії, до якої вони не знайшли б підхід.
    Тільки найкращі відгуки і рекомендації цій сім"ї. Я отримала колосальне задоволення від вчорашнього дня, лише дуже шкода, що він злетів, як мить.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  16. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Не дуже впевнена, чи в правильній темі пишу :girl_crazy:. Потребую поради/допомоги. Хто може порекомендувати недорогого фотографа, може зовсім початківця?....Дуже хочу сімейну "вагітну" фотосесію, але з тим ремонтом зараз ну тааака криза по фінансах, що я тільки сушу голову, де б то ще грошей роздобути.....Й так мені шкода, що 4 маля не матиме ніякої згадки...А термін вже підтискає (((........
     
    • мімімі мімімі x 1
  17. Marilletta

    Marilletta New Member

    Всім привіт. Хотіла написати про не добросовісного фотографа Іванку Лучишин. Познайомилися з нею та її роботами у фейсбуці. Вирішили записатися до неї на студійну фотосесію. На фотосесії ми були в захваті, здавалося що час використали на повну. Почалося все після того як вона почала викладати наші фото без попереднього узгодження у фейсбук. Перший раз виклала, попросила написати коментар, ну ок, потім знову виклала, ми попросили щоб стерла оскільки ми не дуже публічна сім'я, на що вона не погодилася, але після дзвінка чоловіка все ж стерла, і тут почалося. Скинула нам фото, переглянувши їх побачили що вони не оброблені фотошопом а просто закинуті у фільтр фотошоп, на деяких фото в дитинки очі майже заплющені як у п'яного, ми заплатили за студію але на більшій половині фото на задньому плані видно або двері або карказ від плакату + на деяких фото чітко видно що по шву тріснуло плаття, ми вирішили не портити собі настрій і не вказувати на недоліки, тим більше що після першого перегляду ми ще були під враженнями, це вже після другого перегляду побачили купу недоліків. Скинула фото під вечір, на наступний день зранку я згадала що немає фото яких я просила і наголошувала на тому, що дуже хочу цих фото і щоб мене так сфотографували на фотосесії, а мені скинули фото де крупним планом видно дирку на платті яке тріснуло по шву. Написала їй а вона відписала що вона їх стерла, відношення хамське, немає ніякої відповідальності за свою роботу. Таке враження що спеціально нормальних фоток не дала а покидала що попало. В себе на сторінці скидає оброблені і гарні фото, а в приват які попало. Якщо не дати людині зробити собі самореклами то поступає не по-людськи. Головне взяти гроші а не задовільнити прохання клієнта. Залишився не приємний осадок та спорчений настрій!
     
    Останнє редагування: 2 Серпень 2019
    • Корисно Корисно x 1
  18. La esposa

    La esposa Moderator

    а можете показати зразки фото? маю на увазі не чернетки, а оброблені, але з тими недоліками, про які ви кажете (плаття, двері, каркас, скрін переписки)
    Звинувачення серйозні, краще щоб вони були не голослівні.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. VesillaComUa

    VesillaComUa New Member

    У нас в каталозі не видаляються коментарі, якщо в коментарях чітко описано дату, місце проведення весілля, ким ви являєтесь. Однак трапляються фейкові одиничні випадки, коли конкурента хочуть дискваліфікувати. Наразі хоче запропонувати писати коментарі лише тим хто замовляв і попередньо бронював, але паралельно має бути ще місце для скарг. Якщо раніше портал мріяв заробляти на позиція "Про" акаунтів, то сьогодні є +ще два цікавих шляхи, один із них навіть вигідніший і при цьому ми аж ніяк не залежні від інвестора, а навпаки ми можемо відстоювати справедливість. Хоч краплю.
    --- дописи об"єднано, 28 Жовтень 2019 ---
    (до написаного вище) Дав технічне завдання, щоб зробили відгуки з прив'язкою до номера телефону. Навіть якщо зареєструється виконавець, якого на сайті ще не було - до нього підтянуться коментарі подані раніше.