Як ви підтримуєте форму?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Фрезія, 22 Лютий 2007.

  1. panikvarts

    panikvarts Well-Known Member

    Я би групові забрала, переключиоась би просто на кардіо - біг, наприклад. Подивіться на професійних бігунів - в них ноги худі, від бігу в ногах не поправляються.
    Бо в кожного тіло інше. Знаю теж таких, в яких дуже швидко на ногах мязи ростуть від простих присідань. Просто не присідайте. Який сенс в тому, якщо обєми збільшуються, а вам то не подобається? Тримати мязи в тонусі можна в інші способи.
    Чому ви так думаєте? Від білкової росте мязова маса, а не жир. Що тоді їстимете? Вуглеводи? Від них хіба нічого не росте?))) На одних овочах ви ж не виживете)
    Довго результат феєричний тримався? Я за те, щоб розумно і помалу. І в раціоні має бути присутній і жири, і вуглеводи, і білки, і овочі. Щодня. Обмежити щось можна, звісно, але повертатись до повноцінного харчування потім складніше.
    Про воду - я би пила і до, і під час, і після. Вода допомагає жир спалювати, обезводнений організм швидше зношується і старіє. Вода - це 0 калоій, від неї не поправляються.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Siania

    Siania Love Life

    Для мене теж не ефективні тренажерні зали з присіданнями і силовими вправами.
    Найкраще це було кардіонагрузка, коли я пітніла (сайкл, степ, біг, скакалка, присідання+стрибки). І строга дієта (мінімум вуглеводів).
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    @Siania з присядами теж пітніється огого як. Я от думаю, що по перше залежить, чи правильне виконання присядів, то дуже важливо. І по друге, яке навантаження, для схуднення краще більше разів з меншою вагою. Ну і плюс присяди мають бути різні, звичайні, плвє, випади назад вперед, в сторони.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Olelesia

    Olelesia Brow-master

    Сьогодні перший мій ранковий біг відтоді,як почалась весна. Так набридло кожного ранку в кімнаті займатися. Хотілось свіжого повітря і волі. Я така рада, що живу поблизу парку, де так зручно і комфортно бігати. Навіть білочку бачила. Дівчатка-сихівчанки, хто рано встає - приєднуйтесь. Будемо робити фігуру до літа разом.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  5. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    можна я тут трохи поплачуся? шось я останньо не можу толком нічого скинути (((
    Влітку трохи старалася з -60, то на вазі навіть 57кг бачила, але толком фіз.нагрузки не було. Потім трохи закинула харчування і в листопаді взялася за "струнку фігуру" з Джиліан. Десь біля 3 тижнів трималася я, але знову ж тут не дуже пильнувала харчування.
    А потім все - зрозуміла, що не встигаю з дипломом і підготовкою до держ.іспитів і по суті забила на все. Нічна наука найліпше йшла з чаєм і чимсь погризти і ото нагризла я вже аж до 62!!! Востаннє я таке бачила на вазі під кінець вагітності, я реально ніколи стільки не важила.
    Почала я знову скорочувати солодке, ну вже наука позаду, то нічні зажори майже відпали самі собою. Борошняного я ітак дуже не їм, хіба що солодке буває, але ото власне його прикоротила, і картоплю, і макарони. Знову взялася за вправи з Джиліан - і таке враження, що може фігура десь там трохи в чомусь стрункішає, але дуже повільно , а вага здається взагалі на то не реагує ((( Ото зробила знову тих вправ трохи (десь 7 разів за 10 днів), останні днів 5 хворію, то просто не мала сили робити, хіба їло мало взагалі, бо не хотілося в часі хвороби. То це все разом за грубо 2 тижні дало мені нині аж -1,2кг!!
    Мені такі темпи зовсім не подобаються, що ще варто робити? Колись ще до вагітності до речі виявили в мене завищений рівень інсуліну, і він наче теж допомагає накопичувати "запаси". Тоді трохи трималася дієти і збивала той інсулін препаратами. І тепер мені знов закрадається думка чи не перевірити ще той інсулін?
    А.. і ще ГВ досі маємо...
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    @Retaret сподіватись швидкого спадку ваги не варто, треба братись змістовно за харчування перш за все. Їсти 5 разів, зранку вуглеводи, після обіду білкову їжу. Мені дуже підправила харчування Elena Metelska, вона є в інстаграмі. У неї є програми, я дуже задоволена, багато корисного взнала, почала свідомо харчуватись, при тому абсолютно збалансовано.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  7. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    @Retaret Я теж дуже повільно худну. не знаю, чи то ГВ (у нас вже тільки вночі і на в обід), чи просто тому, що дома сиджу. Але цього року вирішила, шо не опущу руки. Бо минулого разу (десь рівно рік тому) починала з 64 і дійшла до 62. Теж дуже помало і через таку повільність вирішила забити. як результат - в 2017 після свят побачила на вазі 68((( А як би тоді не кинула, то вже б певно добряче скинула. ТОму тепер, хоч і худну то кілограму в місяць розчаровуватись не збираюсь. та й в принципі на дієті не сиджу, просто трохи корегую харчування і зменшую кількість їжі (це якраз найбільш болюча тема). Як побачу на вазі 60 - то вже дуже втішусь, хоч то певно раніше літа не получиться)))
     
    • Подобається Подобається x 6
  8. Андріана

    Андріана Well-Known Member

    Я за 2 роки досить поправилася, цього року після різдв'яних свят вирішила взятися за себе. Перш за все харчування, ну і фізичні вправи, за 5 тижнів скинула 6 кг, тепер вже трохи розслабилася, більш лінуюся, то вага майже на місці. Але до літа якраз приведу в колишній розмір))

    Надіслано від мого HUAWEI TIT-U02, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    Дівчатка, ви ж не за тиждень/місяць ті зайві кілограми наїли, то чому ви чекаєте що вони так швидко покинуть вас?!

    Швидке схуднення можливо лише при різкому обмеженні споживання їжі. Але таких "мук" довго ніхто не витримує, "зривається", що призводить до повернення тих кг, часто навіть в парі з додатковими
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  10. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    @Retartet я власне вам хотіла туж Лєну порадити, що і Вікторія) її програма реально працює, без голодування, на ПХ, різноманітне меню, навантаження. До речі, є в ІГ така Юля з Канади @4pylka. Вона - жива реклама для програм Лєни.

    Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    а можете дати посилання на неї? бо щось не можу знайти
     
  12. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  13. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    в нас тут стався форс-мажор - попала з малою в лікарню на 4 дні. В результаті не було часу дуже їсти і мабуть + нерви, то скинула 1,5 кг за ті дні. Ясно, що то таке ненормальне схуднення, але загалом як думаєте чи можна втримати якось вже цей результат? ну бо ж в загальній масі мені ті -1,5кг таки на руку.
     
  14. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    у мене так само було -- мені треба було 2 кг скинути -- і ніяк. Спортом не сильно займалась, але харчування обмежила, а вага (яка чомусь саме в животі сконцентрувалась) не зменшувалась. І от 5 днів у лікарні з малим -- і мінус 1,5 кг. І так вже з листопада не збільшується. Але я все ж таки менше їм. Бо раніше з"їсти із чоловіком батон канапок в 11 вечора -- то було нормально. Тепер хіба дві, і загалом порції менші їм (сам принцим харчування не змінила, просто менше їм)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    @Kandya@Retaret зайві кілограми, які ніяк не хочуть йти, швидко скидаються при стресових ситуаціях чи перемінах у житті. Але, звичайно, краще коли ті переміни приємні. Я от схудла трохи, коли на нову роботу пішла. Дуууже швидко, бо змінився темп життя. А до того ніяк не йшли ті зайві кг. Хотілось би ще парочку кг скинути, може і вдасться:girl_curtsey:.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    в мене якщо період такий, що вага набирається - то від стресу набираю ще більше. А якщо період такий, що сходить потроху - то стрес прискорює схуднення.
    Але що ближче до тридцятки, то шкідливіше стресове схуднення. Все одразу на обличчі відображається
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Rona

    Rona Мама-йожик

    @Lyudvig згадала ще: є така Маргарита Бойко, вони з чоловіком мають на Ютубі канал Бойкофітфемелі. Так от, Маргарита дуже не любить перекачані стегна, показує вправи, які можна робити в залі на тренажерах і без, щоб форма ніг була красива. Глянете на неї і все зрозумієте.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Чи придбали собі фітнес-трекер? Якщо так, то чи задоволені? Для мене то питання зараз актуальне, хочу сину в подарунок. Можливо порадите, який краще ? Бо їх стільки, що я гублюся.
     
  19. flame

    flame невгамовний експериментатор

    @Козенятко, перепробували кілька варіантів, але в мене такий телефон, що не синхронізуються трекери з ним. Тому користуюся чоловіковим Iwatch. Для мене дуже корисна річ - реально змушує рухатися, відробляти свої калорії і я себе стала краще почувати, бо та сидяча робота вже почала даватися взнаки - то спина, то коліна.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    дівочки, ану заспокойте мене...
    взагалі-то, я не літаю по дохторах, але почала займатись в тренажерці з тренером і от з першого ж заняття (а була я вже 4 рази), кожного разу мене боліла голова в потиличній частині. Сьогодні зробила ренген шиї і мені написали заключення: остеохондроз шийного відділу хребта((
    Що мені з тим робити? я ж так не хочу закидати заняття...мені ж можна займатись?!