Матеріальне становище пересічної форумлянки?

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем Adeo, 22 Лютий 2017.

?

Чи хотіли б Ви мати більше?

  1. Так

    41 голосів
    93,2%
  2. Ні, цілком задоволена

    3 голосів
    6,8%
  1. Whiff

    Whiff Well-Known Member

    После потери жилья ДВА раза: первый раз 2008 год дефолт и 2014 год война, я как то иначе стала смотреть на своё жильё. Да конечно хочется свою квартиру/дом, но уже как то без фанатизма. И я быстрее потрачу деньги на путешествия чем на покупку дивана, сервиза, телека.надо чётко формулировать свои цели и возможности придут:) и да, не иметь долгов, ни финансовых ни моральных- это очень важно.
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    це геніально і дуже резонує з моїми думками останнім часом.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Lentik

    Lentik New Member

    1. Для мене матеріально забезпечена людина - це та, яка може подбати про себе та своїх рідних. До забезпеченного життя повинна прагнути кожна людина, але не потрібно забувати і про духовну складову. Головне в житті - це родина.

    2. На сьогодні в моєму житті з точки зору матеріального плану мене все влаштовує. У менє є власний перукарський бізнес. А чого досягли ви у 27 років?
     
  4. New look

    New look Well-Known Member

    а на бізнес Ви самі заробили капітал, як? Чи була допомога збоку?
     
    • Подобається Подобається x 3
  5. Lentik

    Lentik New Member

    Не без допомоги. Ми з подругою разом будували бізнес протягом 6-ти років.
     
  6. Irynaflys

    Irynaflys New Member

    Дівчатка, на мою думку, якщо життя починає здаватися важким і ви від цього почуваєте себе пригніченими та обділеними, то перш за все треба переглянути свої пріоритети і визначити на яку ціль у вас втікає основна частка сил та бюджету. Як правило, після проведення такої ревізії, більшість з нас стикається з парадоксом в плані того, що ми: 1- Колись в минулому підсвідомо поставили для себе зависоку "планку" спостерігаючи за кращим фінансовим благополуччям сусіда, кума, брата чи свата... . 2- Щоб відповідати поставленому собі завишеному рівню, ми усіма силами та на останні заощадження намагаємося виглядати "на всі 100" при чому зовсім не приділяємо увагу невидимим внутрішнім потребам (гігієна в харчуванні, стан здоров"я, стосунки в сім"ї і т.д.). 3- З часом починаємо розуміти, що стаємо заручниками цього сценарію, і тут депресії не за горами.
    Багато людей по цьому сценарію живуть все життя, нажаль...

    Треба ліквідувати даремні зусилля та витрати на надумане лицемірство, перевести подих і попрацювати над собою, мета ваша це зрозуміти хто ви є справжня(справжній) і от тоді до вас прилипне успіх, у вас буде робота-хоббі, багато вільного часу і щастя в сім"ї, ви будете кайфувати від свого життя, провірено, я через це пройшла)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1