різниця у віці

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 15 Березень 2008.

  1. Juszin

    Juszin Member

    Я вас повністю розумію і підтримую. В нас різниця 22 роки, ми вже 4 роки разом. І це моє найбільше і єдине кохання в житті. Не уявляю собі інакше...
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Vagaika

    Vagaika New Member

    Я вже нічому не дивуюся.
     
  3. NikolBlack

    NikolBlack New Member

    Як на мене, то вік не головне, а найважливіше, щоб людям разом було добре, щоб довіряли, поважали одне одного. Бо інколи людина в 30 років може бути дурніша, ніж в 20, а може бути й навпаки... Тому все залежить від людей.
     
  4. ZORRO WEST

    ZORRO WEST Well-Known Member

    Я особисто хочу старшого чоловіка,який так би мовити "наскакався".Щодо кардинальних пар.Знала одного розумного доцента,знав декілька мов,багато їздив за кордон у відрядження,дуже цікавий співрозмовник.Він одружився з дівчиною,яка була вродливою і це всі її таланти.На подив друзів для чого йому така дружина,він впевнено відповідав:"Мені потрібна гаряча,а не розумна жінка.Я достатньо думаю на роботі,а вдома хочу відпочивати".:girl_smile:У кожного свій вибір.....
     
    • Смішно Смішно x 2
  5. Whiff

    Whiff Well-Known Member

    @Juszin самое интересное, что в один момент может произойти щелчок, и вы в изумлении посмотрите на этого мужчину, с немым вопросом:" кто это? И почему я здесь?" А может и не произойдёт.... у вас своя голова, жизнь и ошибки. Все советы разбиваются о ваше- любовь всей жизни. Идя учиться в 47 дет, он должен был обеспечить подушку безопасности в виде финансов для вас. А если к этому возрасту он не понял, что в паре именно он должен быть стабильностью, опорой, и чувством надежности, то этого уже и не будет. И я бы никогда не хотела чтобы такой мужчина был отцом моих детей.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  6. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ну думаю то не від віку залежить. Є такі, що все життя "скачуть".
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Смішно Смішно x 1
  7. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Незалежно від віку, одруження мало би бути таким, щоб ніхто нікого не всиновлював.
    А якщо шлюб зрілий і партнерський, то різниці в цифрах нема.

    Багато думаю останнім часом про інше... про смерть і про того, хто лишається доживати без коханої людини. Чи залежить це від віку? Та навряд, але якщо різниця 25 років... їй 45, йому 70..
    Але розумію, що то тільки Божа воля. Тато був молодший від мами на 3 місяці. А мама вдова уже майже 8 років...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Ahaha

    Ahaha Well-Known Member

    Ми не маємо права щось Вам радити, хіби би Ви попросили, але ж це форма насилля над Вами. Насилля це раз, а два позбавлення Вас БАЗОВОЇ потреби у сні. Він Вашу потребу ставить нижче своїх бажань. Коли музика грає голосно після 10, то можна поліцію викликати, бо це ставить під загрозу право на нічний відпочинок, а от в межах сім"ї часто люди вважають, що мають якесь унікальне виключне право на позбавлення іншої людини цього права. На цьому каналі дуже багато цікавої інформації.
     
  9. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    вибачте, але то ще той "відпочинок" :)
    і якраз про цей період в житті жінок часто можна почитати, що лібідо знижується через недосипляння, втому тощо.

    це справді так.
    терпіти можна стосунки, які тривають пару днів або гостей, які гостюють (і то посперечатись можна). Але ж не протягом життя терпіти.
    головне не влитись у цю роль "терпеливиці". Бережіть себе і будьте собою.
    я не розумію, як можна не хотіти сексу :) але розумію, як жахливо - коли не рахуються з твоїми бажаннями. От з цим потрібно терміново щось робити. Аж до всяких там сексологів, психологів... бо якщо вже у 25 терпіти щось в інтимному житті, то що далі?
    дивно так, таке враження, що читаю про жінку, якій років 45 і чоловіка, молодшого років на 20...
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Juszin

    Juszin Member

    Ви знаєте за відчуттями раніше коли писала цей пост. Зазначу , саме пост, а не коментар, то так і я сама себе відчувала. Так ніби ми помінялися місцями. Мені 45, а йому 25. Але то було в минулому.
    --- дописи об"єднано, 4 Липень 2017 ---
    Дорогі дівчата! Дуже вам всім безмежно вдячна за безліч порад, які мені в чомусь помогли. Хочу сказати продовження моєі історіі з цього посту. З того моменту пройшло багато часу, і я чесно перестала терпіти своєму чоловікові, і не те щоб щось серйозне, а й навіть дрібниці. Було багато скандалів, кілька разів планувався мій похід від нього. Але ми все обсудили, і крім того багато чого в житті змінилося, все стало по іншому, і я б навіть сказала на своі місця. В нас зараз все добре, чоловік в усіх моіх претензіях змінився, сказав що заради мене готовий мінятися , тільки йому потрібно трохи часу і моя підтримка. Загалом в нас все дуже добре, за що вам теж велике дякую, ви мені багато чим помогли, та підтримали.
     
    • Подобається Подобається x 5
  11. KattyX

    KattyX New Member

    Я вважаю,що вік не має ніякого значення.
    У нас різниця 9 років(він старший) так ж ситуація у моїх бабусі та дідуся)
    Вік -у нас вголові і не більше
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Juszin

    Juszin Member

    --- дописи об"єднано, 4 Липень 2017 ---
    Пройшло вже більше року, він закінчив навчання, почав працювати, працює важко, майде всі 7 деів, часом 6, до 9-10 вечора. Я майде на роботу не ходжу, віддихаю і займаюсь собою. Він сам наполягає щоб я вибрала собі професію до душі і йшла вчитися, бо раніше в Украіні вчилась на бухгалтера, то для мене були муки, бо не люблю цього страх.
    Так що дійсно, він був правий і не обманув мене, що все зміниться. І воно змінилося, просто треба було почекати, напевно тоді в мене не вистачало сил на це.
    Доречі на рахунок інтиму, тепер він паше 7 деів на тиждень з ранку до вечора, і вимучується, але в плані сексу нічого не змінилося, він так і хоче кожен день, так що бачите мабуть в нього такий організм. Який би втомлений не був, а секс - це розслаблення для нього.
    Загалом якось так
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. LeraAndr

    LeraAndr миється в бані

    я завжди боюсь різниці в віці
     
  14. ZORRO WEST

    ZORRO WEST Well-Known Member

    Чому?
     
  15. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Дійсно, коли люди зустрілися, побачили один одного, поспілкувалися, і в них не виникло питання відносно РІЗНИЦІ у віці, то чому мають бути якісь упередження? Інакше, коли свідомо знаєш і відчуваєш цю різницю у віці, тоді потрібно задуматися.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Elena Chizh

    Elena Chizh Member

    Чоловік старше за мене на 7 років, але в деяких питаннях його вік геть не відповідає дійсності))))
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1