Ревматологія: хороші лікарі і лікарні у Львові.

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Lvivna, 5 Листопад 2010.

  1. Mihab

    Mihab New Member

    Головач Тетяна Василівна працює в обласній лікарні.Лікувався в неї 3 роки тому з хворобою бехтєрєва,до того довго і нудно ходив по лікарях від неврологів до ревматологів.Вона мене поставила на ноги вже 3 роки без загострень.Чуйна,уважна,лікар яка знає свою справу.
     
  2. Ярочка

    Ярочка Well-Known Member

    та-та, то вона
    згідна на 70%
    не помітила такого.
    Не сподобалося те, що при кожному візиті (400грн!) треба було розказувати всю свою історію хвороби, бо вона не пам ятала ні того, чи я вже була в неї, ні що зі мною, ні то, чи вона вже щось назначала, ні результатів моїх аналізів, маю на увазі серйозні аналізи, які вона ж і назначала для встановлення діагнозу, а не к-ть еретроцитів, чи чогось такого.
    З порогу поставила мені діагноз, який всіляко намагалася підтвердити, але який виявився невірним, тоді вже почала щось копати. При тому, що на той перший діагноз вже призначила лікувння, до результатів аналізів, і не просто там щось таке, а гормони. Потім на той другий діагноз, який, впринципі, ще не підтвердився на 100% казала лишити гормони, раз я вже їх колю і ще поколоти.
    Дуже мені не сподобалося, як обіс...а інших лікарів клініки, не її профілю, в яких я проходила обстеження, при чому навіть тих, які не були пов язані з ревматологічним діагнозом, і що її взагалі не стосувалося, мене то трохи шокувало, якщо чесно.
    Ніби і лікар непоганий але бажання йти до неї відпало зовсім
     
  3. solom

    solom New Member

    Хворію ревматоїдним артритом на протязі 10-ти років. Кілька разів лікувалась в стацонарі 4-ої лікарні, вживаю кучу медикаментів. Недавно попала на прийом в центр Св. Параскеви до ревматолога Головач Т.В. Вартістю прийому була дещо вражена (400грн).Однак консультацією була задоволена. Дізналась багато нового по своїй хворобі та про інші методи її лікування.
     
  4. nataliaterra

    nataliaterra New Member

    Ще напишу відгук про одного доктора з центру св. Параскеви, прийшла до неї як до імунолога, бо часто боліло горло і постійно була втомлена, а ще деколи боліли суглоби, то вона мені помогла і як ревматолог, поставила діагноз, все пояснила, сказала, які аналізи здати, а після 3-х місяців лікування мені вже було набагато легше, зараз ні горло не болить, ні суглоби.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. В медінституті зразу дали купу направлень на аналізи в приватних Унілаб і Синево.Щоб перестрахуватисЬ.запитала,скільки приблизно буде коштувати"поглиблений аналіз крові майже на генетичному рівні,бо може то спадкове".У відповідь--десь близько 100 гривень.Ну ,ще куди не йшло.І вже постфактум в лабораторії я дізнаюсь,що мені призначено аналіз на хворобу Бехтєрєва і коштує він 525(!) гривень!Добре,що мала при собі гроші,які везла чоловікові в лікарню.Аналіз,як і варто було чекати,не підтвердився.Не пишу прізвище лікаря,бо зрозуміла,що у мене не вистачить сил ні матеріальних,ні фізичних,ні моральних на таке "лікування".
     
  6. Nasha

    Nasha New Member

    Гарний лікар є в 4 лікарні, мої знаойомі з Нового Роздолу вже давно до неї їздять Це Бігун Надія Іванівна.
    У знайомої поставили ревматоїдний артрит вже давно. Нажаль невиліковна ця хвороба, але підтримувати себе треба, то вона завжди звертається до Бігун Н.І. Лікар відповідальна, чуйна, вникає в твої хвороби, виважена.
    Нажаль сама це перевірила на свому досвіді. Вже теж в неї лікуюся. Вона поставила остаточний діагноз. До неї завжди можна подзвонити і проконсультуватися. Стосовно лікування виходить з твоїх можливостей, звичайно, є кращі і дорощі препарати, але на все просто не вистачає грошей, вона порадить доступне. Ніколи не спрямовувала в конкретні аптеки.
     
  7. Bourgeois

    Bourgeois New Member

    Також мала нагоду лікуватися в Бігун Надії Іванівни в 4 лікарні. Мудрий, як ви кажете чуйний лікар. Дуже їй вдячна і за лікування і за людяність!
     
  8. ASTERISK

    ASTERISK New Member

    Доброго вечора! Чи може хтось підказати номер телефону медінституту, ревматологічне відділення, там має приймати Головач Тетяна Василівна, можливо хтось в курсі як там проходить прийом, чи це потрібно записуватись заздалегіть?
     
  9. Rantka

    Rantka New Member

    Доброго дня. Чи можна Вас просити тел Синенької? Бо пролікувалась в 4лік і результату не бачу.
    --- дописи об"єднано, 3 Квітень 2018 ---
    Ви знайшли телефон Синенької Марії Юліанівни, бо теж шукаю.
    --- дописи об"єднано, 3 Квітень 2018 ---
     
  10. shemely

    shemely Member

    @nataliaterra, а прізвище не підскажете?
     
  11. Petrolviv

    Petrolviv New Member

    Доброго вечора. Можу зарекомендувати ревматолога Олега Никоновича, зам. відділення, академік. Бігав купа років до різних лікарів в приватні клінікі які не вміли робити уколи в коліна і викачували купа грошей за кожен курс лікування . Повезло попасти до Олега Н., лікар від Бога, 30 років стажу, попасти до нього важко але воно того вартує.
     
    • Креативно Креативно x 1
  12. Kom

    Kom Member

    А координати його маєте?
     
  13. Petrolviv

    Petrolviv New Member

    Колись ходив до нього в госпіталь, останній раз ходив до нього в його приватну клініку(академічна медична група) , там тепер зручно бо на місці роблять УЗД і він присутній, що дуже ефективно і економить час! Адреса Чупринки 62, останній раз я вже записувався через адміністратора +380970094444, скажіть що бажаєте попасти до Олега Никоновича. Цікаво буде почути ваш відгук після прийому!
     
  14. Stella

    Stella New Member

    Підніму трошки тему..
    Порадьте толкового ревматолога, проблеми з колінами.
    Можливо є свіжі відгуки про лікарів... дуже треба...
     
  15. Marisska

    Marisska миється в бані

    Доброго дня. Щодо ревматолога - можу порекомендувати лікарку Бігун Надію Іванівну. Я переїхала з Харкова у зв‘язку з війною, ходила по лікарях у Львові по приїзду та шукала спеціаліста, так як довго страждаю болями в суглобах. Хороший лікар, підтримала мене морально, допомогла лікуванням. Періодично консультуюся з нею і вже 3 місяці як приймаю призначені ліки. Почуваюся набагато краще! Професіонал своєї справи.
    --- дописи об"єднано, 8 Лютий 2023 ---
    І я мала досвід з доктором Бігун Н.І. - добра, уважна лікарка, чудовий спеціаліст.