різниця у віці

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем lulu, 15 Березень 2008.

  1. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    А хто казав що це погано???погано коли без взаємного бажання, примусово, коли немає стримання взагалі. От це ненормально.Бо деколи таки воно потрібне, чи після родів, чи коли хтось хворий, чи якась інша ситуація. А якщо є взаємне бажання, сили та енергія, то хоч 10 разів на день, хто боронить?:girl_crazy:
    Та цьому мужикові пахати треба, тоді в нього енергії поубавиться, а грошей добавиться. Певно, як він собі живе як вічний студент, тому енергії має навалом. Але в майже 50 поводитись як штудік, то вже щось не те з психікою.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  2. Juszin

    Juszin Member

    Ви знаєте попередні хлопці які були раніше, з ними все було навпаки. Вони мене тільки все слухали і готові були робити все що я скажу. А мені то не подобалось, бо я думала що мужик має бути мужиком. А тепер інколи сама собі дивуюся як я можу інколи деякі моменти терпіти і незнаю чому але просто кричати на нього не можу, коли обіжає я просто обіжаюся і все. Хоча раніше у інших стосунках я би хлопця в порошок стерла. Незнаю в чому справа, мабуть в тому що я його так сильно і сліпо кохаю. Але я йому вже останні 3 роки повторюю що терпіння не вічне і рано чи пізно воно увірветься.
    --- дописи об"єднано, 28 Травень 2016 ---
    Ми з ним на ту тему говорили. І він каже після родів там 1-2 місяці скільки треба він потерпить. Було таке що терпів раз місяць бо треба було. Але так він каже, що поки все ок то треба кожен день. А ви зрозумійте мене правильно, що раніше я теж була не проти. А тепер просто часто сильно виснажуюся, і чесно просто немає сил. А він мені каже, що так не буває, коли людина змучується то це розслабляє.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    ну то нехай іде на вечірню роботу. Вдень інститут, у вечері робота, о тоді подивимось скільки разів на день йому сексу захочеться ;)

    Знаєте, от читаю і прозріваю...Ви себе рабинею не почуваєте?
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    ну за стримання я так і писала. наглість, егоїзм
    а бажання могло б зявитися в дівчини, якби вона так не пахала
    я мала на увазі, що він просто діє суто біологічно, по інстинктах, але межі вже переходить
    враховуючи що в такому віці в нього ще аналізи і біологічний вік огого, то тут нема чого дивуватися
    ну зате в забезпеченні сімї він щось зовсім не самець
    ну абсолютно класично, знову ж таки по біології
    образа це прояв жіночої сутності, а крик чоловічої
    в нас всіх є інь-янь і комбінацій з партнерами море, з попередниками у вас проявлялася одне, з цим інше
    але ви не в лісі живете, і не тварини (сорі, але в даному випадку мені бджоли в голові:girl_blush2::girl_flag_of_truce:)
    моя скромна думка, що треба щось міняти
    і почніть з себе- перестаньте пахати
    ви казали що чоловік у всьому вам помагає? в чому?
    не всі чоловіки поруч з жінкою, яка пахає теж пашуть
    і це залежить від потреб і апетитів, інстинктів, в кого вони непомірні, більші за можливості то так є, є цілі і стремління, а в кого елементарні, то людська сутність просто відкидає ту діяльність як непотрібну
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Juszin

    Juszin Member

    Просто колись ми працювали разом і він пахав багато років як я. А зараз він вчиться
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    А навчання таке важке що нема можливості підробляти? Чи він просто не хоче підробляти і мати менше ніж міг би, ніж ви чи якісь інші причини?

    Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    якщо він в 47 років погоджується, щоб молода дівчина забезпечувала і його і себе, то навряд чи шось зміниться. але цікаво як він жив до цього? ні майна не має, ні заощаджень, то його батьки забезпечували, чи теж попередні жінки? бо то справді не є нормальним для чоловіка, ще й в такому віці! хоч вік звісно може бути відносним ( як то кажуть, що вік той, на скіки себе відчуваєш:)) складається таке враження, що він думає тільки про себе. от захотів піти вчитися, та й пішов. а ви мусите пахати по 7 днів на тиждень, щоб він міг спокійно довчитися! нічого більш не робить, то й може хоче інтиму кожен день по кілька разів (бо що ще робити, роботи ж не має:)). то справді стосунки де він господар, власник, а ви його служниця, чи наложниця.
    однозначно, що якщо вам таке не подобається, то треба шось міняти, а може й багато чого. він вже не маленький, то можна з ним серйозно говорити і свої претензії і вимоги висувати.
    тим більше, якщо хочете дітей. якщо підете в декрет, а він захоче 3 чи 4 вищу освіту, то хто буде забезпечувати сім'ю? прийдеться вам забезпечувати і себе, і дитину і його. не погоджуйтесь на таке!
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Juszin

    Juszin Member

    Він мені говорить що коли він закінчить навчання то буде багато працювати як і раніше. А я відпочиватиму і займатимусь дітьми.
    Я думаю а може й справді так. Може мені ще той рік трішки потерпіти, а там як нічого не зміниться то буду міняти сама кардинально.
    Просто закордоном навчання важке ще й не на своій мові, і я бачу як цілими днями вчиться, так як він це робить не для галочки. А має найкращі бали в групі. І це навчання йому потрібно було щоб отримати документи, так як це в іншій краіні, ситуація дещо інша. Та й ціни на житло відповідні. Купити квартиру чи будинок в Украіні кошти є, а за кордоном треба брати в кредит.
    І крім цього я знаю що він мене любить, це зі сторони видно. Я просто думаю що оце його холостяцьке життя повпливало на таку його поведінку. На початку наших відносин це взагалі був ужас, взагалі незнаю як я то терпіла, плакала щодня. Пле з того часу він кардинально змінився за ті 3 роки, і всі це бачать. Його сестра та батьки кажуть що я змінила його на 360 градусів. І я думаю а може він і ще зміниться, я ж знаю що він любить мене. Просто зараз такий важкий випробувальний період для мене, який мені треба пройти і витерпіти. Бог не дає все одразу.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  9. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Він так пахав важко,що до 47 років так нічого і не заробив? Він так важко пахав,що тепер не хоче розуміти,що важко пахаєти ви? Не вірю я такому чоловіку,хоч що. Як і не вірю в розповіді про те,що через рік все зміниться. Чоловіку 47 років. Не 27, не 37. Що йому заважало до цього часу створити ту базу,щоб зараз вільно навчатися і не залежвти від дружини? Тим більше,що ви пишете,що він раніше важко пахав. Та може чоловік у 47 років курити бамбук,жити у своє задоволення і мати роботу в носі. Але для цього він має забезпечити собі таку можливість. І не за рахунок жінки,яка продовжує важко працювати. Або він собі забезпечив таку базу,але вас там в його розкладах немає ( а зараз непогано за ваш рахунок ще і економить), або реально альфонс. А запропонуйте йому ,що ви підете навчатися. І не зможете утримувати сім ю. П.с. ну реально шкода вас: живете з комплексом жертви, виправдовуєте здорового дорослого мужика. Вас не влаштовує те,що забезпечуєте сім ю ви, те,що через важку працю у своі 25 ви втратили здоров я. Вас не влаштовує інтимне життя і те,що чоловік не рахується з вашими бажаннями
    Для чого все це? Чи ви думаєте,що такий чоловік буле вас цінувати? А якщо ,не дай Боже, ви захворієте? Ви будете йому потрібні ? Навряд.Бо таким егоцентрикам простіше знайти нову- молоду і здорову.ну заганяйте себе далі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  10. zetta

    zetta Well-Known Member

    А як гарно починався допис : любов, кохаю , не вірте чужим язикам , не по розрахунку ...
    Він біля вас і далі виглядатиме гарно і молодо а ви просто зношуєтесь .
    Як там Сатья каже : на кожну жінку з низькою самооцінкою знаходиться безвідповідальний чоловік .
     
    Останнє редагування: 28 Травень 2016
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Juszin

    Juszin Member

    Самооцінка в мене не низька, проблема в тому що кохаю я його мабуть занадто сильно, тому й терплю.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Вирішила вклинитись.
    Брєд сівай кабили, вибачте за різкість. Яке в ЖОзефіні кохання, якщо потрібно терпіти.
    Колись мене Рудий питав, як я його терплю. А я не терплю, він мені нра такий, як є. Зі своїми заскоками і кризами віку.
    В нас різниця не така, як у @Juszin , але адін парєнь вже махає піісєтці рукою. І мене інколи бісить, що я повинна зранку вставати і валити на роботу, в той час як він собі хропе . Але до того віку він забезпечив собі таку можливість хропіти, бо сам собі пан. А я хочу працювати і буду. Але ж не в хлам, бо любий щось там собі придумав.
    Тобто мене також насторожують чоловіки, які до певного віку не мають ані за собою, ані перед собою.
    І ще одне. Люди не міняються.
    Повірте, різниця у віці - це одне, і вона може бути будь-яка в будь-чию сторону. Похвально, що ви кохаєте не за гроші. Але у вас сім'я, а любофь пріходіт і уходіт, а кушать хочєца всєгда. Соррі за меркантильність, але таке життя.
    Я Рудого полюбила не за гроші , і не за гарні очі , а за відчуття певної захищеності .
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 2
  13. Un.Known

    Un.Known Well-Known Member

    Ради ніхто не просив, тому радити нічого не буду.
    А Вас він любить? І як це проявляється?
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Нагадала мені та історія один анекдот про важку жіночу долю:girl_crazy:: Захворіла жінка, мусить лежати і ніц не робити весь день (чоловік подумав- фігня якась жінчину роботу за день зробити), то каже чоловікові: "Степане, значить так: зранку в шостій стаєш, даш їсти курам, свині даш, кроликам, потім будиш дітей, малій косичкі такі заплітаєш, отако вдягаєш її, малому те-то вбираєш, потім їсти їм даєш - малій вариш кашу, малому грієш як собі. Ведеш їх в школу і садок. А - і не забудь ше пса і кота погодувати. Далі йдеш на роботу, прийдеш скоро їсти звариш щоб на всіх було, потім малих зі школи забираєш, з садка малу забираєш, даш їм обід, до тварин подивишся, до города, прополеш троха. Завдання з дітьми зробиш, даш вечерю, спати укладеш, казку не забуть розказати". Стоїть ввечері чоловік, замаханий за весь той день, напрацювався, за господаркою подивився, на роботі попрацював, їсти на всіх зварив, дітей погодував-уроки зробив-спати уклав, стоїть перед дзеркалом, типу "бігуді накручує" по інерції (пам'ятає що жінка так все робить перед сном), і задумано так каже: "Ну, якщо мене ше зара їб..ти будуть, то я точно не витримаю!":girl_yes2:.
     
    Останнє редагування: 28 Травень 2016
    • Смішно Смішно x 12
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  15. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    є такий один ще радянський філософський мультфільм для дорослих 1974 року випуску. От він актуальний завжди. І його би варто було перед РАГСом показувати кожній жінці ще на стадії "люблю-весь мир подарю". Одним словом, любіть себе бодай не менше того, як себе люблять чоловіки, і вчасно включайте голову :)
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Rona

    Rona Мама-йожик

    @Juszin любов до чоловіка не суперечить любові до себе, та коли Вам здається, що Ви любите його сильніше, ніж себе - пора задуматись. Бо тоді внутрішня дитинка всередині забилась в куток і гірко плаче. Її нема кому захистити, бо більше турботи отримує дорослий дядько.
    Мені було цікаво, що скаже мій чоловік на такий стан речей, реакція була така: "знайшов собі дурочку".
    Справа не в поганому чоловікові (звідки нам знати який він), справа в тім, як Ви дозволяєте поводитись з собою. Він запропонував правила гри і Ви на них погодились. Та це згубно для Вас. Моя порада: міняйте поволі правила. Дуже потрошки, якщо хочете далі жити з цим чоловіком. Розкажіть що відчуваєте в тій ситуації, яку на Вашу думку можна змінити. Тоді побачите, наскільки сильно люблять (і чи люблять) Вас. Люблячий чоловік не зможе навмисно робити боляче.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Про різницю у віці: недавно говорили з знайомою, професійним юристом, яка багато років працює нотаріусом і багато всього бачила:girl_yes2:. То розказувала, що її подруга теж оружилась зі старшим чоловіком. Він захопив її шармом, мав певний достаток. Особняк, статус (а в тій історії і того немає). І що? Каже перші пару років все наче добре, мужичок тримався "в тонусі", біля молодої дружини:girl_smile:. Та потім почав "здавати". А вона ще в самому розквіті сил. В результаті каже її життя перетворилось на доглядання за мужичком, і збоку їх пара вже виглядала як дівчина і старший дяько. Зараз вона захотіа з ним розлучитись. Ще такий момент: каже що інтим практично зник з їх життя, а якщо і є, то "далеко не те що їх би хотілось":girl_in_dreams:. І тут новий прикол: мужичок, який "любив і обіцяв все" враз відмовився давати їй матеріальну частку. І взагалі, виявилось що той особняк купувався з першою його дружиною і вона має і права і великі види на його майно:girl_yes2:. Отака реальна історія. І каже та нотаріус, що то дуже часті такі випадки, коли дівчата одружуються з чоловіками, які йшли від своїх жінок, і та дівчатка мають надію що буде все класно з таким "досвідченим" чоловіком, а в результаті того і не настає, бо все проявляється згодом. І навіть матеріальні статки чато тих дівчат не тішать. Дехто всерйоз задумується як майно на себе записати, і чекають скільки ще за ним дивитись треба. Отакі реалії. Так що я за розумну різницю у віці. Ну і в історії
    @Juszin видно що дядечко не перетруждається, вона паше, він вчиться, інтим регулярний представляє. Чого ще треба? Про сім"ю, дітей, побут з такм навіть питань не виникає - мужичку того воно не треба. Пошкожуйте себе, бо потім здоров"я важко відновлювати, а в вас ще життя попереду, дітей захочете народити. Живіть зараз для себе, а не тратьте час і сили на потреби того мужика:girl_yes2:. Бо потім коли збудуєте справжню сім"ю, діти підуть то теж будете мати нові обов"язки. І тоді надзвичайно важливо, щоб чоловік був готовий у всьому вам допомагати, підміняти, підтримувати:girl_yes2:.
     
    Останнє редагування: 29 Травень 2016
    • Подобається Подобається x 2
  18. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    крутий мульт)я не думаю що перед РАЦСом хтось сприйме його обєктивно
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Rona

    Rona Мама-йожик

    @Багіра я слухала передвесільні поради від маминих подружок як в тумані :)
    Всі пам'ятаю, та "шишки" набивала власні :)
    Хоч в нас не шалена різниця, 9 років, та мені було 18 тоді, всі хвилювались
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. Juszin

    Juszin Member

    Дякую вам за пораду...
    --- дописи об"єднано, 30 Травень 2016 ---
    Тут я вам скажу 50/50 раз на раз не попадає. С кимось буде так як ви кажете, а с кимось навпаки.