Як нарешті стати мамою? (5)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Vittoriya, 8 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Продовження теми Як нарешті стати мамою? (4)

     
    Останнє редагування модератором: 11 Травень 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. fillette

    fillette Well-Known Member

    Якщо буду ставити утрожестан, то показник аналізу буде вищий від таблеток. Всерівно здати?
     
  3. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Не хочу згадувати про те, як у нас все контролюють і перевіряють)))
    Дівчата, всі трохи заплутались. Я проти того неконтрольованого виписування дуфастону-утрожестану-лютеїни. Я маю на увазі ось що: в жінки нема недостатності 2 фази чи трошки або не трошки помазало під час В - одразу штучний прог. Мазанина не обов"язково від недостатку прог-ну, а якщо вона через гематому - то це вже наслідок відшарування,яке нічим не лікується. Тут хтось писав, що якщо плідне яйце дефектне - то зберігай не зберігай - не вийде.
    Враження, що майже кожній жінці в нас виписують прогестерон. Хоча ніде в закордонних інструкціях не пише, що він для збереження В. Він для Лікування недостатньої 2 фази, що супроводжується повторними спонтанними викиднями, при екз, коли нема свого жт і ще щось, що не стосується В. В нас не кожен лікар на аналіз прогестерону пошле, а вже радить його приймати. Всі хвилюємось за кожну таблетку, яку п'ємо під час В, а в інструкціях до прогестерону пише, що шкідливий для плода. Більшості він не потрібен, так само як і ліжковий режим з спазмолітиками.
    Я ні з ким не сварюсь, просто невже в тих жінок, які мали кровомазання на ранніх термінах і не пили П такий сильний організм, що В збереглась? На форумі є такі + я. Просто не в тому суть. Так само потягує злегка низом - дуфастон, помазало - дуфастон і т.д. без явних на то показів...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Ми не розуміємось. Жінки одразу з часу підсадки отримують ін'єкції цього гормону і хгл. Я можу і помилятись, в деталі цих процедур не вивчала...:) трапляються й викидні і дуже часто + дуже великий відсоток аномалій. Я писала, що при підтвердженій недостатності 2 фази і тому жт п'ють жінки прог, лікують і тоді вагітніють. Якось так. А не просто нічого не лікували, самі завагітніли і тут вже треба пити і підтримувати. А як тоді організм справився із зачаттям? Значить був десь той гормон?
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    У вас чудовий рівень прогестерону. А чим лікар констатує прийом таблеток?
     
  6. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Трохи ще вклинюся сюди (нечемна ще навіть не вагітна). У мене на 21 дц прогестерон був 42 "з копійками". Вищий майже у 2 рази від верхньої границі норми. Так от, коли завагітнію, якщо мені хтось хоч заїкнеться про штучний прогестерон - дулі натикаю :girl_yes:
     
  7. fillette

    fillette Well-Known Member

    Лікар знає мої показники і всерівно призначила. Вже і сама сумніваюсь.
     
    Останнє редагування: 25 Квітень 2016
  8. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    За день-два утрожестан насправді сильно не вплине на результат аналізу. Якщо вам буде спокійніше, ставте. Я здавала і лікар мені всеодно сказав ставити утрожестан. Так як дві ЗВ і тоді я ревно виконувала вказівки лікарів, а то всеодно нічим не помогло, то зараз вирішила наразі утриматися. Але наголошу, що мій показник досить непоганий.
     
  9. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Гм... Це цікаво. Насправді не дочитувалася. А пише як саме може нашкодити?
     
  10. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    Ви зовсім не в темі шз, тому краще і не згадуйте його як аргумент. Про які аномалії йдеться також не зрозуміла...
     
  11. fillette

    fillette Well-Known Member

    Вже поставила, буду знати що я зробила все можливе. Надіюсь що в середу буде більший результат. Налаштовую себе до будь-якого результату, на все Божа воля.
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    @preciosa перепрошую, не знаю вашої історії. Ви першу вагітність довго планували ?
    --- дописи об"єднано, 25 Квітень 2016 ---
    Робіть те, що каже лікар. У жодної з нас, тих хто тут дискутує, нема мед.освіти.
     
    • Подобається Подобається x 4
  13. famenlviv

    famenlviv Well-Known Member

    Я вже писала, що стоїть в інструкції, що може викликати аномалії розвитку статевих органів у дітей.
    Думаю, що просто страхуються, бо в деяких країнах можна потім фармацевтичну фірму притягнути до суду і виграти немало грошей.
    Дівчата, не ображайтеся, але чого ви чекаєте від лікарів? Вони також люди, які роблять помилки, тим більше, деколи й справді не знаєш, що робити.
    То пишуть- о, знову треба здавати стільки аналізів, а це все гроші, а де їх набрати, а все так дорого, а клініки тільки й хочуть видоїти з вас якнайбільше грошей.
    То пишуть- нічого не контролюють, не перевіряють, нічого не знають.

    А от за кордоном.. Мені за кордоном після стимуляції кломіфеном і уколом ХГЛ навіть не перевірили, чи тріс фолікул.
    Мій лікар сказав, якщо б у мене показник прогестерону хоч 10 нг/мл був, вже було б добре.
     
  14. iragonzales

    iragonzales В декреті

    Чому він би мав викликати аномалії розвитку у дітей, до дитини, коли бар'єр пропускає прогестерон, все рівно потрапляє мамин прогестерон, який також є чужерідним для дитини....Ой, але це я собі фантазую. Дівчата, все буде добре.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Майже рік.
     
  16. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Завтра йду на контрольну фолікулометрію, подивляться чим Овуляція закінчилась. Трохи є ознаки КД, завтра 19 ДЦ, груди збільшуються. Єдиний мінус- живіт воює, вірніше кишківник, днів три вже. Ниє яйник правий, де була О і вчора лежала то з того боку аж пульсувало.

    Надіслано від мого Lenovo Z2, використовуючи Tapatalk
     
  17. Oriana

    Oriana Well-Known Member

    У мене таке є, коли О. не відбувається. Дай Бог, щоб у вас було все Ок. Відпишіться потіи про результат УЗД - хочу знати чи завжди такі болі є при відсутності О.
     
  18. ckorpionsha

    ckorpionsha Well-Known Member

    Окей, мене більше турбує розлад кишківника, до речі, це теж ознаки вагітності))))))

    Надіслано від мого Lenovo Z2, використовуючи Tapatalk
     
  19. fillette

    fillette Well-Known Member

    Почались кров'яні виділення, напевно починаються місячні. Така ж сама ситуація, як була в січні. Значить запліднення і імплантація відбувається, але чомусь не розвивається. Після свят буду йти до гінеколога питати про причини.
     
  20. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Була сьогодні на УЗД, і от там не все добре. занадто тонкий ендометрій - 6.7 мм (це на 27 день циклу, вже десь завтра-післязавтра мали би бути місячні). Так мені і написали, що по товщині не відповідає фазі МЦ. і ще в лівому яйнику міститься персистуючий фолікул діаметром 19 мм. Лікар УЗД казала, що то ще нічого страшного, треба глянути через 1-2 місяці чи не перетворився той фолікул у кисту. Але раніше такого не було (хоч більше року тому робила узд, але тоді все було добре). До гінеколога так сьогодні не попала, може завтра піду, якщо встигну. То може хтось знає, чи то може бути такий тонкий ендометрій через те, що цього місяця робила рентген труб? чи воно з тим ніяк не зв'язано? і ще приймаю Візан (хоч читала, що то не є протизаплідні таблетки), то чи може бути через той Візан утворився той персистуючий фолікул? бо сказали на узд, що то скоріш за все не відбулася овуляція, тому той фолікул і лишився. а ще в правому яйнику множинні антральні фолікули. а я чомусь думала, що вже в другій фазі цилку фолікулів нема.
     
  21. iragonzales

    iragonzales В декреті

    А місячні регулярні? Може буде пізня овуляція......? Вам робили фолікулометрію?
     
Статус теми:
Закрита.