Про шезлонги, гойдалки, розвиваючі килимки та інші прибамбасики для маляток

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Fleshka, 11 Січень 2014.

  1. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Кресло-качалка: 3 в 1 P6948 таке ти мала на увазі?
     
  2. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

  3. fiesta

    fiesta Well-Known Member

     
  4. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    Нічого не пізно) Дитині треба і погойдатись. Діти люблять гойдатись у будь якому віці)
    Я думаю буде спати там вам: мій маленький спить тільки з цицею вдень, на ліжку і тільки я відійду - він прокидається(
    І от, купила я електронну гойдалку з музикою, б/в, в 6 місяців, він із таким задоволенням прогойдався хвилин 45, і співав разом з музикою) а тоді сам! заснув, як при гулянні чи при їзді в авто! Скільки я всього переробила за ті 1,5 години!
    І розвивальні килимки - теж дуже добра річ, дитинка бавиться і на лежачи, і на животику, і теж трохи часу є щось зробити)
    В Тіні Лав він досі теж бавиться, але вже менше, він в мене на кухні стоїть, я беру його з собою туди.

    Той що на фото, здається, Fisher Price. Я теж дуже хотіла. Але ціна( б/в від 2500-2800, а нові 3500-4500, десь так(
    І я взяла маленькому, Греко, б/в, мені повезло, бо натрапила на б/в за 500 грн., новий біля 2,5 тис грн, б/в звісно теж дешевше. Graco Lovin Hug розрахований на вагу до 13 кг. Є 4 положення спинки: від лежачого до сидячого. Є столик по якому можна стукати руцею) Поки не будете мати стільця для годування - можна і годувати там.
     
  5. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Я знайшла фішер прайс 3в1 б/в за 1500грн:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    У вас килимок тіні лав?
     
  7. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    Поки що ні) Нам подарували б/в, просто дуги і 4 іграшки, самий простий. Але він дуже полюбляв його, особливо десь так 2-5 місяців. Зараз я думаю взяти б/в тіні лав або фішер-прайс - там є і для досить дорослих діток) Купила ще Chіcco Лісову поляну і Співаючих тваринок, за 150 грн) Теж, тільки починає цікавитись, то для трохи старших
     
  8. fantazerka

    fantazerka Well-Known Member

    В нас є ліжечко-качалка 3 в 1 Тіні Лав. Використовую його в положенні лежачи, малюк любить в ньому бавитися. Але синочок вже не поміщається там: впирається головою і ніжками в бортики. Мій малюк ще не сидить (5,5 міс.), і я абсолютно ніяк не намагаюся його "посадити": за ручки не підтягую, не саджу напівсидячи, притуливши до себе і т.п. Але задумалась, чи можна вже в такому віці використовувати напівлежаче положення ліжечка-качалки? Бо, наприклад, у візочку я його вожу виключно в лежачому положенні.
     
  9. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    Загвлом качельки і шезлонги для діток від народження роблять як і автокрісла. Коли кладете дитя, найнижча точка має бути попа, а ножки доверху трошки. Так спинка не гнеться.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  10. fantazerka

    fantazerka Well-Known Member

    Власне, цей шезлонг 3 в 1 передбачає 3 різні положення: повністю горизонтальне для новонароджених діток, напівлежаче і сидяче положення.
    Кроватка-качалка 3 в 1 Tiny Love Мамина любовь Белая (1801306830)
    Мені здається, що тут напівлежаче положення трохи інше, ніж в автокріслі. І я не зовсім розумію, коли взагалі можна переходити на напівлежаче положення в шезлонгу і в прогулянковому візку. Ну бо з сидячим положенням все зрозуміло - коли дитина самостійно сидить.
     
  11. METAMORFOZA

    METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

    Порадьте, яке варто купити кріселко для годування? Бо батьки нам купили кріселко, яке може бути потім зі столиком, але там дитину немає як прищепити і я постійно переживаю, щоб мій непосида не виліз з нього і не впав на плитку на кухні. Тому порадьте яке купити або на що варто звернути увагу?
     
  12. IrynkaMandarynka

    IrynkaMandarynka Well-Known Member

    Поділіться досвідом, що буде цікаво для дитини 5 міс. Нарешті перебираємося після ремонту до себе, маємо там багато місця, купили ліжечко. Чи цікавим доя такої дитини буде мобіль? Розвиваючий килимок, чи гойдалка-шезлонг? за браком місця в батьків обходилися без того всього, а тепер є можливість, але чи то ще актуально для такого віку?
     
  13. enigma

    enigma Well-Known Member

    Моїй 2 місяці, то я вже їй піднімаю (в нас такий самий шезлонг). Вона бавиться іграшками там, дивиться на світло блимаюче, часом буває засне - то я опускаю в лежаче положення. В подруги малому 5 місяців - то вона використовує в люльці від візка таке положення, коли маленький не спить, дуже зручно. Шкода в моїй Жанешці такого нема.
     
  14. METAMORFOZA

    METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

    Це все ще може бути цікаво місяць-два, тому краще не витрачайте на це грошей. Бо коли дитина почне сідати і повзати, то їй не цікавий мобіль, коврик, шезлонг. Максимум можете спробувати мобіль повісити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    @IrynkaMandarynka купіть такий стільчик для годування, який можна нахилити і використовувати як шезлонг.
    В мене вже 3 дитина, а я досі млію від всяких прибамбасів ( дорогих і непотрібних, гг). Маю отаку хотілку:
    [​IMG]

    Але навіть не заїкаюся чоловіку, бо все одно не зрозуміє)) То Bloom Fresco Chrome.

    А якщо таки хочете шезлонг, то рекомендую Фішер Прайс від народження до 18 кг. Мої всі троє його дуже люблять, навіть та, якій скоро 5 років. І він реально зручний, я бачила їх трохи різних, то цей для дитячої спинки, імхо, найбезпечніший.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. IrynkaMandarynka

    IrynkaMandarynka Well-Known Member

    @Haidee дякую за наводку, штука крута і стильна, але й коштує відповідно... Наразі знайомі дали покористуватися шезлонгом, але він лише вібрує, гойдати треба самому. З таким успіхом дійсно раціональніше купити крісло для годування.
     
  17. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Ми маємо таке Chicco Poly magic, використовували десь із двох місяців із вкладкою для немовлят, воно ще має дугу із іграшками. А тепер вже як повноцінне крісло для годування. Єдине, що не подобається: розмір - воно трохи громіздке, але у нас велика кухня, то це не проблема. І трохи важке, але ми їх не рухаємо. Подобається, що стійке та добре фіксується дитина в ньому.

    Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Ой, мобіль напевно вже ні. Моєму в його майже 4 місяці він вже десь місяць як не цікавий. Він хоче ті іграшки в руки, а не дивитись на них.

    А коврик чи шезлонг можна пробувати.
    Мій ще має таку поперечину з іграшками, світломузикою, то полюбляє під нею полежати-побавитись.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Dancing Spring

    Dancing Spring New Member

    Дівчата, порадьте будьласка модель - може хтось таким користується-хотілося б придбати щось на зразок трансформера, щоб шезлонг перетворювався в стільчик для годування на відповідному етапі життя.Наприклад як Chicco Polly Magic тільки щоб ще гойдався автоматично.Підкажіть чи хтось знає такі моделі.
     
  20. dvika

    dvika Member

    може хто знає, де у Львові можна відремонтувати гойдалку-шезлонг? (перестала включатися і гойдатися)