Де краще купувати ювелірні прикраси?!

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Glafira, 18 Вересень 2013.

  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Де краще купувати ювелірні прикраси?!

    1. залежить від виробника.
    2. залежить від умов зберігання ( позолота, як і срібло не любить сусідства з медикаментами в одній шафі, особливо, з йодом. Аналогічно з парфумами)
    3. залежить від умов "користування" : якщо ви звикли не знімати вироби і з ними постійно працювати , мити руки ( волосся), ходити в басейн, то з часом позолота блідне ( тобто стає більш схожа на звичайне срібло. В цьому випадку покриття можна відновити. Я от зараз відіслала на перекриття два перстні, які "убила" побутовою хімією ( ну маю звичку узагалі майже ніколи не знімати перстні і не люблю в рукавичках працювати), то за реставрацію обох заплатила "аж " 45 грн і отримала як новенькі.
     
  2. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Відповідь: Де краще купувати ювелірні прикраси?!

    а, то в такому випадку є сенс, не знала, що вона реставруэться.
    я якось думала, що вона якось осипається, чи щось тому дусі, а вона просто блідніє, це теж плюс:)
     
  3. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Де краще купувати ювелірні прикраси?!

    ні. позолота не тріскається і не осипається :). Просто може "облазити" і ставати схожою на звичайне неродоване срібло. Ну але при потребі- покриття відновлюється на виробництві- виріб чиститься від бруду і покривається позлотою знову
     
  4. Strekoza

    Strekoza Well-Known Member

    Відповідь: Де краще купувати ювелірні прикраси?!

    Теж купувала в Орінго, дякуючи наводці, до сервісу жодних зауважень, але брала срібні кульчики з топазом. Хотіла ще докупити перстень, але кульчики трохи почорніли, як правильно їх почитсити (можна в пп , якщо в темі оффтоп) Буду вдячна
     
  5. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Де краще купувати ювелірні прикраси?!

    ви зверніться до них- вам там професійно почистять і будуть як нові. А ще- у них можна придбати спец. серветки для чищення виробів. Ну і ще така порада: щоб срібні речі довше зберігали свій вигляд, замовляйте їй в оксидованому чи родованому варіанті.
     
  6. Irysochka

    Irysochka Well-Known Member

    Відповідь: Де краще купувати ювелірні прикраси?!

    Дівчата, а де можна зробити гравірування на золотому медальйоні?
     
  7. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Відповідь: Де краще купувати ювелірні прикраси?!

    хочу купити собі золоті сережки. Але напевне не потягну з нинішніми цінами. Глянула на сайт
    дуже багато гарних прикрас з позолотою. І ціни чудесні) Напевне собі якісь замовлю.
    А та позолота швидко буде облазити з виробу?
     
  8. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Відповідь: Де краще купувати ювелірні прикраси?!

    залежить який то буде виріб по дизайну і як ви будете їх носити.
    У мене в позолоті з того магазину кульчики "Комета", але я якщо вже їх ношу, то не знімаючи, тобто миюсь в них, сплю в них, і т.д. Наразі їм пів року, ношу їх періодично, за той час нічого не облізло, але там мало місць які б могли помітно облізти.
     
  9. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Де краще купувати ювелірні прикраси?!

    залежить що і як носити. Кульчики "Конго" в мене вже років три є. В них і волосся мила-фарбувала і в морі купалася- хоч би що.Аналогічно- із ланцюжком "Сатурн-панцир"- рік не знімала. Добре тримається позолота на персні "Колорит". "Казку" та "Кліо" відсилала на повторне покриття після того як позолота втратила свій вигляд ( я всі колечка ношу постійно і роблю в них домашню роботу, хоча це не правильно) -то коштувало 8,50 грн за 1 г. Назад повернулися як новенькі.. Мамі багато чого брала, то деякі речі з позолотою гарно тримаються, а деякі з часом "бліднуть"і потребують поторного покриття.

    ---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

    золото за останні 3 тижні подорожчало майже наполовину. Тепер мінімальна ціна за 1 г - від 760 грн за г і до більш як 1000 грн ( залежно від торгової мережі).

    Зараз і золото, і срібло теж підуть ще трохи в ціні вже через новий закон щодо клеймлення виробів, який почав діяти з 1 січня. То всі нові вироби, "завдяки" йому ще мінімум на 10% виростуть
     
  10. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    дівчата,де у Львові станом на зараз ще залишилося золото за адекватну ціну? потрібна золота каблучка на заручини. інтернет-магазини не підходять, хочем міряти, бачити вживу. що скажете про Золотий вік? якось дуже їх багато, дуже нав"язлива реклама. і як визначити якість золота? на що звертати увагу? маю на увазі, щоб перстеник не тріснув, не повідходили "приварені" елементи, не повипадали камінці. я золота маю мало, але завжди купувала лише на Львівському ювелірному заводі. Якось мені там надійно. Дуже дякую за наводки :)
     
  11. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    я брала там чоловіку обручку ( бо свою першу він успішно загубив) вже рік носить. нарікань ніяких. потрапила там на акцію і вийшло вигідніше ніж будь-де.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    там хороші вироби. Але ціна- найвища серед усіх мереж. Можете ще глянути у невеликому магазині на Шпитальній ( по дорозі на Краківський, з правої сторони по сходах там є невеликий магазинчик. Там ще +- ціни і золото теж і Львівське і Харківське- нормальної якості . Також в Ювелірній карті на Франка обручки є- ціну в цій мережі на обручки зараз треба дивитися на їх сайті (Глянула-в середньому сьогодні 900 грн\г). Золото і срібло знову пішло догори. За січень порівняно з груднем вартість золота зросла на 70 %. В лютому тижнів півтора тому ще трохи підняли і з 1 березня знову чекають на зростання в межах 10-15% ( зі сріблом та ж історія- лиш не так стрімко зростала вартість. Але в лютому було подорожчання і буде ще з 1 березня)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    А хтось може бачив парні підвіски (для закоханих) цікавить срібло. А то в неті знайшла гарні, але то біжутерія:girl_flag_of_truce:
     
  14. TinkaMalvinka

    TinkaMalvinka Well-Known Member

    Купувала там 1.5 роки тому сережки, нарікань жодних, ношу майже щоденно (душ, ванна, басейн все пройшли). Дали гарантію на замочок у сережках на рік часу, здається. Дивилась там і на перстні, то зауважила , що якщо в одному магазині немає потрібного розміру, то треба обійти їх мережу і точно знайдеться потрібний .У них є сайт, там засначені всі адреси магазинів, та каталог з продукцією, хоча в реалі вироби значно гарніші ніж у каталозі.
     
  15. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    прийшла поділитися враженнями. були у тій ювелірці на Шпитальній, дякую Сніжна за наводку. ціни виросли. грам золота тепер коштує 1100-1500 грн, представлені, в основному, 3 виробника - Київ, Харків,Вінниця. Львівського золота не бачила, але і не питала, чи є. коли продавець озвучила суму за грам - ледь не впали :). але нам дали знижку, 20%. отож купити перстень, який коштував 3500 грн за 2800 грн. вага - 2,36 гр. я довольна як слон :), бо каблучка гарна, сама би таку хотіла. нам потрібно було 16 розміру (досить маленька), то з того розміру було 3 перстені, які би я купила. решта - питання смаку, але як на мене, моделі застарілі (різні покручені квіточки мені не нра). щось такого плану
    [​IMG]
     
  16. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    коли вибирала на подарунок, то там було дешевше, а на заводі дорожче, я певно не дуже розжджаю по ювелірках і завод найдорожчий або то я просто попала до них на знижку (бувають такі акції, без них дійсно неприваблива ціна)
     
  17. MilkiWey

    MilkiWey Well-Known Member

    Дівчата, кого цікавлять вироби із срібла - надибала в Однокласниках випадково сторінку Срібло Яворів http://ok.ru/profile/553437641212. Дуже гарні вироби, але ціни, як для срібла - кусючі!!!
     
  18. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    ось сьогодні зайшла на сайт Ювелірної карти- теж вище про неї писала, тут онлайн при потребі моніторю і порівнюю ціни. Тут інколи є акційні варіанти. Ось акційні - такого ж плану колечко сьогодні :)
    2.04 грамм
    Размер 16.0
    1`734.00 грн. Тобто- 850 грн\г
    Є ще варіант з камінчиками у ін. кольорі (http://diamant.kiev.ua/jewelry/ring_i15-000043722/):
    4.25 грамм
    Размер 16.0
    2`863.98 грн Тобто 674 грн\г ( точно таке ж, але в ін. розмірі-4399 за 4.87 г =903 грн\г)


    :girl_wink:
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Kayla

    Kayla Well-Known Member

    нам з фіолетовим не підходило. а таке ж з білими - 4183 грн.
    класний сайт, не ятріть мені душу :). і заспокойте, що ми добре купили. нє, ну 2800 - непогана ціна, пра?
    а ця ювелірна карта має офф-лайн магазин у Львові? чесно кажучи, я чогось не готова психологічно до купівлі золота онлайн :). я перестрашена.
    а от з орінго срібло купувала, теж за Вашими рекомендаціями, то все супер. але то срібло.
    так що ДЯКУЮ Вам!

    п.с. забула додати, що наречена дууууже худенька, а ручки як в дитини, то 2,36 гр золота в сам раз (то я себе знов заспокоюю)
     
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    є на Франка маленький. Але тут що зручно- ти замовляэш через сайт те, що сподобалося, вони безкоштовно передають в магазин твого міста і викуповуєш ти вже в магазині. Тобто нічого не губиш
    --- дописи об"єднано, 26 Лютий 2015 ---
    пра. :)
     
    • Подобається Подобається x 1