повивальний столик потрібен?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Dell, 27 Квітень 2011.

  1. Rostuslavchuk

    Rostuslavchuk Well-Known Member

    Відповідь: хіт-парад непотрібних речей

    з першим малим в мене не було і вважала його непотрібним, бо жили на іншій квартирі і там було достатньо місця для стола на якому я зробила місце для пеленання, і воно було набагато більше і зручніше, ніж пеленальний столик. А тепер місця для стола нема, на дивані перевдягати не завжди зручно, тому поставила на комод пеленальний столик (точніше дошку) і так мені поки що дуже зручно, бо не тре нагинатись, коли міняю підгузки, чи роблю масажики після купання. Хоча реально розумію, що після 9 міс навряд чи зручно буде ним користуватись для масажиків, бо мої хлопці якісь дуже довгі)))
     
  2. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Відповідь: хіт-парад непотрібних речей

    З донечкою не мала, бо жили в малосімейці, то місця було дуже мало, а з синочком мала на кухні манеж-ліжко, то повивальний столик входив в комплект. Мені було дуже зручно підмивати дитинку, переодягати, робити масаж і вправи + там можна прищепити і не переживати, що як я відійду на хвильку дитина покотиться. На звичайному столі вже як дитинка перевертається, то не залишиш саму навіть на хвильку. Для нас був актуальний до 6 місяців.
     
  3. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    Перший місяць думали, обійдемося звичайним столом... Але коли нам подарували пеленальний столик (плюс ванночка) в 3-4 тижні - то було спасіння. Практично до року користувались, навіть коли малий вже с 8 місяців майже не терпів тих всіх маніпуляцій :), і старався сидіти або стояти, спершись руками на стіну)).
    Після року столик ще стоїть в ванній, але виконує тільки функцію поличок для памперсів, брудного маленького одягу. Місця вистачає, тому поки не прибираєм.
     
  4. Irysochka

    Irysochka Well-Known Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    Користуюся повивальною дошкою, яку поставила на стіл з перших днів перебування малюка вдома - дуже практично і зручно. Все під рукою: вата, бинт, перекись, зеленка, памперси і т.д.
    Особливо вночі зручно коли спросонку переодягаєш дитинку - нічого не потрібно шукати - все поряд.
    Також великим плюсом є те, що не потрібно згинатися (не болить хребет і голова не крутиться).
    Нам дошку позичили, а так б однозначно купила тим паче що ціни на них невисокі порівняно з повивальними столиками - тому є вибір для майбутніх батьків.
     
  5. ReyeN

    ReyeN New Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    комоду в нас немає, тому ставити дошку на комод - не варіант, і на стіл теж, бо стіл у іншій кімнаті (на ньому їмо) - прийшлось би кожен раз все прибирати, тому ми зробили окремо повивальний столик і дуже задоволені - все під рукою, олійка, вата, памперси і т.д. ну звичайно не треба згинатись - спина в спокої)
     
  6. Gybka Bob

    Gybka Bob Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    також погоджуюсь, що дуже зручно, що все під руками. Але ж не обов язково купувати саме повивальний столик. Я просто застелила стіл покривалом і пеленкою, і вже зараз, а нам всього навсього 4 міс. я дуже рідко ним користуюсь. Стіл потім можна використати за прямим призначенням, а цей столик спеціальний, хіба на другу дитинку буде чекати...
    Хоча зараз продаються класні разом з комодом..
     
  7. Shamna

    Shamna Мамуся

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    Ми обходимося без повивального столика , робимо все на ліжку , підстелюючи одноразову пеленку , думала , що будемо використовувати комод за таким призначенням , але він вийшов дещо зависоким , ніж замовляли і трохи не зручно , не знаю як там з повивальним столиком , але без нього точно можна обійтися .
     
  8. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    Коли купували пеленальну дошку я розраховувала що вона буде розміщатися на ліжечку. але я не врахувала що одна боковинка в мене буде опущена - не вийшло, тому я прилаштувала пеленальну дошку на ванну, там вона в мене і живе від тоді (якраз поперек вона класно стає) і переодягаю доню в ванній. зразу і підмивати водичкою теплою можна і носитися з мисочками по хаті не треба. Мені так дуже зручно. А ще після купання застеляю рушником і одразу на ту дошку "вилазимо" сушимося. мажемося олійкою, одягємся і т.д
     
  9. oksumoron

    oksumoron Active Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    В нас якраз цей варіант! Фактично комод, на який натягли повивальну подушку-церату! А ще можна відкрити вверх і вставити ванночку, проте ми купаємось на кухні! А от комод мені зручніше тримати в спальні для повивання і для зберігання одягу малюка!
    [​IMG]
     
  10. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    В нас такий столик. Донечці 7 місяців і досі ним користуємось. Дуже спрощує життя батькам.[​IMG]
     
  11. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    і я так робила
    в нас стіл-тумба була, я половинку розклала, застелила, і там в мене "жила" вся дитяча косметика
    перестали користуватись також в 3-4 місяці, а в 5,5 я його зовсім склала
     
  12. sanches

    sanches Well-Known Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    в мене поруч стоять два комоди. один трохи ширший - застеленей ковдрочкою і пеленкою-непромокайкою (ще там настільн лампочка-нічник, памперси і серветки вологі), а другий - вужчий - на ньому всі дитячі мазюки, ліки і т.д.
    Хоча навіть на тому ширшому моі хлопці вміщаються лише по діагоналі, тому зараз частенько на ліжку памперси міняю
     
  13. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    вагітною планувала купити повивальну дошку і ставити її на ліжечко. але завчасно так і не купили, а потім вже й не до того було якось... та й не знаю як би ставила її, адже ліжечко гойдається.
    одягаємося-міняємо памперси на нашому ліжку. воно досить високе і доволі зручно мені. а всі дитячі причандалля тримаю на\в комоді, що і до того був в спальні. тобто ніяких нових "повивальних" меблів не купляли. та й квадратні метри не конче дозволяють
     
  14. Loyal

    Loyal Well-Known Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    А я ніяк не можу з пеленатором розпрощатись. Він в мене на комоді стоїть. Мені дуже зручно на ньому всі процедури робити. Зранку масажики-зарядки тільки там! Над ліжком нахилятись незручно і занизько, а так стою собі в повний ріст. Думала до 6 міс і заберу але ще досі нормально. В мене довжина пеленатора 80 см, то ми ще влазимось з нашими 75.
     
  15. Brenda

    Brenda Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    Дівчата, я ще досі користуюсь пеленальною дошкою, яку поставитла на дтитяче ліжечко :))) мені так зручно, правда мала жахливо крутиться, але я даю їй щось в руки, поки міняю памперс, на 1-2 хв маю спокій:))) щось ніяк не можу розпрощатись з дошкою теж, бо на ліжку болитть поясниця, а якщо міняю на дошці, то там збоку ще полички, на яких всі дитячі причандалля- мені зручно:)
     
  16. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    Ми теж так робимо :))) Поки знімаєм використаний памперс, даємо їй в руки новий, вона його крутить, роздивляється...2 хвилини і операція "памперсизація" завершена!:)
    Ну дуже зручно мати на пеленальному столику одноразові пеленки. Ми купили на амазоні упаковку 150 шт за $15, вже 7 місяців пройшло, а половина пеленок ще є.
     
  17. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    Аналогічно: в дитячій на столику пеленальна дошка і збоку в корзинці всякі дрібнички і забавки для заспокоєння "малої круть-верть"
     
  18. Raven

    Raven Мама малятка

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    Передіваю на столику, а всі причандалля кладу в навісний органайзер на дверці шафи.
     
  19. La esposa

    La esposa Moderator

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    Дуже хотла б мати комод, але то вже певно після переїзду

    а наразі пеленаємо на... холодильнику :girl_crazy: він у нас низенький, 85 см, як кухонна тумбочка висотою, внаслідок певних обставин стоїть в нас в кімнаті. І поверхня там 60*60, якраз пеленка одноразова влазить :girl_yes2:
    але останнім часом малюк починає все більше крутитися, і вчора нам привезли пеленальну дошку.
    задоволена дуже-дуже. Інакше би прийшлось чоловіка "припахати", щоб щось змайстрував.
    зацініть, як було:
     
  20. misss

    misss New Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    ми теж для донечки купили пеленатор на ліжечко. мені дуже зручно, якщо згадати як я з малим мучилася зігнувшись "у три погибелі",то це небо і земля, тому хто вагається чи купувати пеленатор, то я рекомендую купувати.