повивальний столик потрібен?

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Dell, 27 Квітень 2011.

  1. Charmel

    Charmel Well-Known Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    Я не уявляю життя без пеленатора. Я люблю щоб речі виконували своє пряме призначення і спрощували мені життя, робили його зручнішим. Пеленатор якраз така річ. Він повністю належить моій дитині, це його місце для гігієнічних процедур (вмивання, заміна підгузків, причісування), для одягання-передягання, массажу. Там розташовані всі засоби для гігієни немовля, змінний одяг, смітник для використаних серветок, ватних дисків та підгузків. Не уявляю як би я це робила на дивані чи на ліжку не маючи цього всього під рукою. Ну і плюс моя спина каже мені дякую!
     
  2. karioka

    karioka Well-Known Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    в нас такий собі "органайзер":) -повивальний столик з ванночкою,з поличками,на яких тримаю все,що до того має стосунок:)-дитяча косметика,пеленки, ватки-марльочки...і т.п.:girl_yes2:
    мені ну ДУЖЕ зручно! і в хаті порядок (добре вписався в інтер`єр), і дитина "на рівні"-зараз пасем коники,робимо масаж,і не згинаюся на знак питання:girl_wink::girl_wink:
     
  3. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    В мене немає місця для перенатора, тому обійшлись пеленальним столиком, який закріпили на ліжечку. Все необхідне - лежить в кишеньках, які закріплені на спинці ліжечка.
     
  4. masjaka

    masjaka Well-Known Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    З першою дитиою обійшлись без пеленатора. Використовувала комод та ліжко. А от з другою купила пеленатор - дошку. То дуже задоволена! Поставила на комод, там дитину переодягаю, роблю масажики, викладаю на животик.
     
  5. Brenda

    Brenda Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    От в нас з тим проблема - поки що все стоїть біля пеленальної дошки, яка закріплена на ліжечку, а хотілось би щоб дійсно було якесь спеціальне місце для того. А де можна купитим ті кишеньки, вони якось окремо продаються?
     
  6. Pobigaychyk

    Pobigaychyk Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    я, як з першою дитиною так і з другою, спеціального перенатора не купувала, а просто обладнала під нього стіл. Але от питання, як довго ви користуєтесь пеленатором? мій вже все тягне (баночки, змінний одяг), але перейти на ліжко якось вже не хочеться (особливо як покакає). Та і при зміні памперса я підмиваю його водичкою, а не серветками, то на ліжку можна все пообливати.
     
  7. Redvisitor

    Redvisitor Active Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    Ми пеленального столика не купували, використовуєм комп'ютерний стіл :). В нас там ще зверху полички, то все необхідне поміщається. Моя думка - пеленальний столик потрібен, якщо є місце де його поставити , як ні - то цю функцію нормально виконує і звичайний стіл.
     
  8. HAPPY NATA

    HAPPY NATA Форумляночка

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    а ви не в ванній то робите? Мені зручно помити проточною водою з крана, витерти в ванній рушничком і в кімнату принести вже суху дитину :) і так з народження. Особисто для мене пеленальний столик - абсолютно НЕпотрібна річ.
     
  9. Dobrafeja

    Dobrafeja Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    Дівчатка, а які бувають пеленальні матрасики, я бачила без боків, з двома і трьома боками, можливо вони ще чимось відрізняються, наприклад наповненням чи основою.?Поділіться знаннями!:girl_blush2:
     
  10. Pobigaychyk

    Pobigaychyk Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    дякую. тепер так роблю, правда це не така легка робота - малий важить 10кг, то його втримати мокрого одною рукою (другою підмиваю) складнувато...
     
  11. maniunia

    maniunia New Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    я як вагітна ходила то теж чоловіка мучала давай купи аж ногами тупала в Антошці а він все потім потім і так і не купив як з родоому приїхала то вже приготував звичайний стіл накпив його коцом і простинкою таклю для дитячого матрасика з гумкою а біля столику поставив поличку пластикову (як для вання на 4 секції все висувається) там поскладав боді, чоловічки , косметаку, памперсу одноразові і багаторазові з вкладками , пеленочки навіть врязкальця теж поклав словом все під рукою зручно ніразу не пожаліла а чи потрібні бортики ну незнаю певне ні бо малеча спочатку не перевектається а вже потім воно не дасть такої 100% безпеки через бортик спокійно можна перелізти , і як не як ви не залишите малечу саму хоч навіть на пеленаторі . Зайвий гаджет. А ще малицй вродився дуже великий нам в 3 міс казали що ми піврічні а зараз 5 то були в гостях знайома має пеленатор то нам він маленький ))) така історія
     
  12. Panadolka

    Panadolka Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (9)

    Маю питаннячко. Хто має такий комод?
    [​IMG]
    Цікавить саме такий з відкидною поличкою. Хто мав/має у використанні. Чи зручний він, і де купували до нього пеленатор, бо я щось ніде не можу знайти, вже стільки магазинів облазила.
    Комод плануємо робити самі, але хочу більший за розмірами ніж вимагає пеленатор. Цікавить чи він не буде їздити по тому комодові.
     
  13. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (9)

    ми мали подібний. З ним тре обережно, бо раз малий відкрив зразу 2 чи 3 шухляди, і перевернув весь комод на себе.
    Але взагалі - комод дуже зручна річ, тре продумати з тим перевертанням просто
     
  14. hannatal

    hannatal Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    ми Ромчика повивали на тумбі від кухні такого ссср-зразку з білою стільницею. Вона була добра по висоті\ширині\глибині, мала шухляди 2 мілкі і 2 глибокі - там розмістилися всі причандалля і лашки + глибокі шухляди мали металеву вставку-корзину сіткою - то для прибирання було супер - витягнув сітку з одягом, нічо не розкидалось
     
  15. silvia

    silvia Well-Known Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    ми мали ідентичний.Але стояв до певного часу постійно в розкладеному вигляді, бо розкладати важко було - верхня відкидна поличка щільно заходила..до перегородки задньої, а про якусь спец. ручку чи щілину ми не подумали. Можна було зробити так, щоб була щілинка між задньої стінкою і дошкою ( у складеному вигляді). Зауважте, що з верхніх шухляд буде важко щось дістати, коли буде відкрита верхня полиця. Туди краще ставити щось не таке потрібне. Зручно робити масажик на ньому.
    Думала, що під вагою може перевернутись, але коли загрузили повністю всі шухляди- зрозуміла, що не перевернеться.
    Пеленатора не мали, був в принципі непотрібний. Стелили велике полотенечко + наверх пеленка. Збоку всі дитячі кремчики олійки і інші причандали. Й добре, що завжди стояв відкритим, бо то все складати-розкладати .... на це не було часу і бажання.
     
  16. Linna

    Linna Well-Known Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    Я не використовувала пеленатор ні з першою дитинкою, а ні з другою(на жаль обмаль місця). Обходилась тим, що підмивала у ванній ,а потім вдягала у кімнаті.
     
  17. Sertce

    Sertce Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    І в нас не було. В нашій двокімнатці він просто зайвий:kiss:
     
  18. Margarett

    Margarett Well-Known Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    Для того діла використовували комод. Купили ще до народження з цією метою з потрібною висотою, шириною і глибиною. За якийсь час дитина підросла і цього уже на комоді не робили. А комодик тепер використовується під складання дитячих речей і т.і. Убили два зайця і для дитини було і в побуті не зайве.
     
  19. Wildcat

    Wildcat Well-Known Member

    Відповідь: повивальний столик потрібен?

    І ми обійшлися без пеленатора, використовували звичайний стіл наритий коцом і одноразовою пеленкою, поруч поставила усі присипочки, кремики тощо, але так пеленались десь до 5 міс, потім навчивсь перевертатись і було мало місця. Якщо б квартира була більша, то думаю пригодився б, а в однокімнатній місця для нього не було
     
  20. ReyeN

    ReyeN New Member

    Відповідь: хіт-парад непотрібних речей

    Дівчатка, а скажіть будь-ласка, чи корисна така річ, як пеленальний столик??
    в нас місця достатньо щоб його поставити і заважати не буде, але от незнаю чи варто купувати, чи будем користуватись..?