Хто бажає допомогти

Тема у розділі 'Відкриваємо серця', створена користувачем Neytasa, 24 Березень 2011.

  1. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    щочетверга,в 14 годині біля порохової вежі,організація "Оселя" роздае обіди і приймає допомогу...можна передавати- одяг, продукти і ліки і засоби гігієни - мило, шампуні, станки для гоління, прокладки,памперси.А також пральний порошок, засоби для чищення. Бракує також шкарпеток, спідньої білизни.... можна також завезти за адресою Винники,вул Франка,69. http://emaus-oselya.org/ua/

    Дитячі речі, іграшки, можна завозити в ГО «ПОСОЛ ПЛЮС» Вони будуть передані багатодітним та малозабезпеченим сім,ям. м. Львів , вул. Плужника, 6. Попередньо можна домовитись за тел. 243-09-03, 093-544-70-37 (або 093-147-56-92 Альона). Приймають речі і для дорослих, які передаються літнім людям. http://www.posol.com.ua/
     
    Останнє редагування: 24 Березень 2011
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Відповідь: Хто бажае допомогти

    щосереди "Посол Плюс" організовує обіди для безпритульних та малозабезпечених о 13:00 по вул В.Великого 14а. Можна приносити туди Вашу допомогу.
     
  3. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Відповідь: Хто бажае допомогти

    а де це точніше знаходиться, який р-н?
     
  4. DivineVanGate

    DivineVanGate Member

    Відповідь: Хто бажае допомогти

    вуличка між Варшавською і П.Панча, заїзд з Варшавської
     
  5. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Відповідь: Хто бажае допомогти

    Є різні шляхи :) я їду так- Арсен на чорновола проїхати і повернути біля інтерсіті, їдете в кінець вулиці і з права буде магазин рукавичка, проїхати повз магазин і побачите "Ставропігійський Професійний Ліцей ПТУ №58" . в його приміщенні знаходиться організація. Якщо попередньо зідзвонитись Вас зустрінуть :girl_yes:
     
    Останнє редагування: 9 Квітень 2011
  6. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Відповідь: Хто бажае допомогти

    Доброчинні акції:

    - В середу 20 квітня о 16:00 буде зустріч для людей літнього віку (актовий зал) + безкоштовна роздача одягу.

    - В четвер 21 квітня буде благодійна акція для багатодітних "Вдягни дитину до Великодня".

    Час роздачі одягу буде в три етапи: на 14:00, 15:00, 16:00. Запрошуються багатодітні та малозабезпечені родини. (кабінет №2).
    ЗАПРОШУЄМО ВОЛОНТЕРІВ І ДОБРОЧИНЦІВ.
    Львів , вул. Плужника, 6. тел. 243-09-03, 093-147-56-92
     
  7. Inoque

    Inoque New Member

    Відповідь: Хто бажає допомогти

    Колись мама започаткувала традицію старі речі (одяг, іграшки, книжки, ін.) відносити в дитячі інтернати або спец.школи, хоча маю молодших родичів, але зрештою всі віростають і передавати вже нікому. Мені то впало до вподоби - допомогати іншим. Згодом я переїхала до Львова, дітячих речей я не маю, проте зносюються або набридають з часом свої речі, а просто викидати їх не хочется, адже хтось і того не має. Куди можна віднести, не знала. Одного разу почула про "Оселю" по ТВ, але не могла знайти інформацію про місцезнаходження. НІДЕ!!! Нарешті знайшла інформацію тут. Дякую! Але вважаю, що ОБОВ'ЯЗКОВО потрібно надавати інформацією з адресами тих же дітячих інтернатів, наприклад, тієї ж "Оселі" та т.ін. більш розповсюджено (може якоюсь соціальною рекламою в ЗМІ, ще десь) - більше про те говорити, адже люди, які хочуть допомогти є, тільки вони не завжди знають, куди можуть звернутись.
     
  8. Gemmy

    Gemmy Member

    Відповідь: Хто бажає допомогти

    Назбирала багато речей для віддачі, але до Львова не повезу, далеко. Знайшла у нас адресу Червоного хреста (ми раніше у Львові теж туди непотрібні нам речі відносили), але чоловік впирається, каже, їм дуже багато голандці допомагають, для чого їм ще моє барахло :girl_sad: Тут люди не звикли допомагати одне одному просто так (не без винятків, звичайно)
     
  9. olenkastar

    olenkastar Well-Known Member

    Відповідь: Хто бажає допомогти

    якраз хотіла теж про то десь написати.

    а чи потрібна їм постільна білизна, не занете?
    ми віддали купу одягу,а от лишилося ще багато постільного, не занем шо з ним робити,а їх запитати забули,бо там було стіііільки людей.
     
  10. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Відповідь: Хто бажає допомогти

    потрібна! у них є Осередок, де живуть люди, які не мають свого житла, про це можна на сайті почитати.
     
  11. MAXAMAK

    MAXAMAK New Member

    Відповідь: Хто бажає допомогти

    Маю жіночі та чоловічі речі та взуття в доброму стані, але не маю можливості завести. Можливо хтось буде їхати і буде мати змогу передати і мої речі також. Буду дуже вдячна. Живу у районі Любінська-Окружна.
     
  12. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Відповідь: Хто бажає допомогти

    ГО "Посол Плюс" передає подяку усім хто приєднався до акцій- всім волонтерам, які зголосилися прийняти участь у цих заходах, а також львівянам, які безкоштовно передали свій одяг для благодійних акцій!

    20 квітня відбулась чергова зустріч клубу "Золота осінь" для людей літнього віку, на яку прийшли біля 40 пенсіонерів. Під час зустрічі люди змогли поспілкуватися та згадати про справжній зміст свята. А також змогли вибрати для себе безкоштовно одяг, який стане їм у нагоді.
    21 квітня також відбулась подібна зустріч в клубі для багатодітних та неповних сімей "Перлина". Гості були запрошені на благодійну акцію "Одягни дитину до Великодня". Зустріч розпочалася також з перегляду та обговорення роликів на Великодню тему. Після перегляду фільму кожна мати змогла підібрати одяг для своїх дітей, отримати смаколики для діток та поспілкуватись.
     
  13. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Відповідь: Хто бажає допомогти

    Запрошуємо на 1-й День народження клубу для багатодітних та неповних сімей «Перлина» та святкування ДНЯ МАТЕРІ 13 травня (п’ятниця) о 16:00

    В програмі:

    Юна співачка Діана Глухова, володар Гран-прі телевізійного конкурсу «ВІВАТ»
    Забави, конкурси, чаювання
    Веселий клоун КСЮ

    Безкоштовна роздача одягу

    Запрошуєм бажаючих допомогти та потребуючих допомоги!
     
  14. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Відповідь: Хто бажає допомогти

    Якщо ми поглянемо довкола себе, то зможемо побачити , що сьогодні не так і легко живеться людям різних верств населення, а найбільше в цей прикрий час страждають безпритульні, діти з малозабезпечених сімей, сироти, інваліди, - одним словом ті, хто є малозабезпеченими або зовсім соціально - незахищеними.

    Можливо, ви знаєте таких людей-інвалідів, які мають проблеми, живуть скрутно і ледь- ледь зводять кінці з кінцями і можете нас скерувати до них. Якщо так , тоді телефонуйте за номером :

    8 063621 91 51( Галина Генадіївна). Не залишайтеся осторонь, не будьте байдужими до чужого горя, адже ваша допомога вже буде значною, навіть якщо ви просто повідомите нас про таких людей.Також запрошуються волонтери.
     
    Останнє редагування: 8 Червень 2011
  15. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Відповідь: Хто бажає допомогти

    Закликаю усіх не байдужих долучатись до благочинності! навколо дуже багато людей, які потребують допомоги а бажаючих допомагати значно менше... долучайтесь до громадських, благодійних організацій, підтримуйте їх починання! добро завжди повертається добром! :girl_bye:
     
  16. tanchyk

    tanchyk хочу миру в Україні

    Відповідь: Хто бажає допомогти

    Маю іграшки м"які та одяг для діток і дорослих! Не маю можливості підвести. Можливо хтось зможе забрати в центрі! Пишіть в ПП.
     
  17. viklesgo

    viklesgo New Member

    Відповідь: Хто бажає допомогти

    маю речі жіночі 46-48р.всі в гарному стані.ще є взуття 39-40р мешти і незнаю куди і кому віддати.пишіть в ПП
     
  18. mamulja

    mamulja Member

    Відповідь: Хто бажає допомогти

    Підкажіть, будь ласка, маю речі для немовлят і м'які іграшки - куди це можна віддати?
    Буду вдячна за інформацію?
     
  19. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    Відповідь: Хто бажає допомогти

    Маю декілька речей б\у жіночих р.44-46. а також новий спорт.костюм ХЛ унісекс. але не знаю кому віддати, хто дійсно цього потребує...
     
  20. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Відповідь: Хто бажає допомогти

    На першій сторінці цієї теми я писала адреси організацій, які надають допомогу потребуючим. Вони з радістю приймають і передають Вашу допомогу багатодітним сім,ям, матерям одиначкам, пенсіонерам, в реабілітаційні центри бувшим засудженим та нарко і алко залежним, які починають нове життя, інвалідам, людям вулиць.
    Дякую, що побажали долучитись до доброї справи :)