Клініка Св. Параскеви

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ivanuska, 24 Травень 2011.

  1. Samodumka

    Samodumka New Member

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    Абсолютно з Вами згодна. Зарплата терапевта вищої категорії в державній установі близько 1200-1300гр.Це нормально? Як прогодувати сім'ю і як гідно жити? Це після 7-8 років навчання.
    Я нікого не виправдовую, але, коли майстер, який робить ремонт в квартирі називає ціну за квадратний метер або за точку і ви йому платите - Вас не коробить, що він ці гроші кладе собі в кишеню і не сплачує з них податки?
     
  2. Yoda

    Yoda New Member

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    Пішла до терапевта, бо мені так захотілось. Думаю маю право за свої гроші записуватись до того лікаря, до якого вважаю за потрібне. Крім горла були ще деякі другорядні симптоми, тому і хотіла консультації терапевта. Ціну за прийом ЛОРа взнала тільки що від Вас, а до того нею не цікавилась і думки зекономити в мене не було, так як на власному здоров'ї не економлю.
    Терапевт назначила консультацію ЛОРа, але в суботу я до нього вже не могла попасти, все розписано.
    З Ваших слів виходить, що терапевт не може добре подивитись горло? Я вважаю, що нормальний терапевт здатний то зробити.
    Навіть якщо в них ціна за годину консультації, то мене то влаштовує більше ніж умовно безкоштовний конвеєр в поліклініці.

    Вам не здається, що це як мінімум некоректне питання до незнайомої людини? В мене не всі родичі знають, коли я хворію, не то що деталі обстеження і діагнози. Я не буду обговорювати поставлені діагнози і пройдені мною обстеження на відкритому форумі.
    Ціни на послуги можна взнати по телефону.

    Попереднім дописом я просто описала свій візит у КСП.
    Те, що на сайті неповна інформація по спеціалістах і немає цін, теж важаю недоліком. Можливо, вони його виправлять. Але при записі, я запитала який саме лікар буде проводити прийом.
     
  3. Samodumka

    Samodumka New Member

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    Можливо ГРЗ?
    Коли говорити про діагнози, які виставляють в поліклініках і скільки кладуть в кишеню - то це можна на відкритому форумі, а скільки офіційно заплатили в касу - то це вже ні. Чи це комерційна таємниця КСП? Чи сума зашкалює? Для чого приховувати офіційні речі, коли їх не можна взнати на сайті? Дуже великі сумніви що Ви особисто були на прийомі.
     
  4. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    Знаєте прошу пані, а ви хамка!

    Якщо людина не хоче оприлюднювати того про що говорила з лікарем, вона на це не має права? Діагноз і її хвороба є «достоянієм общєства»? Ви комуністка, дорогенька моя. І поваги у вас до приватної особи нема.

    Візьміть плакат і сядьте під тою клінікою і кричіть хоч до ранку яка вона паскудна, а говорити іншій особі що вона повинна викласти тут для вас історію хвороби то це трошки забагато.
     
  5. Stervo

    Stervo New Member

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    Мені здається шо оці "давалки" в кишеню принижують гідність будь-якого лікаря.Чому людина яка вчиться стільки років повинна потім чекати поки їй хтось та щось "запхає"!!!!Тому люди які себе поважають йдуть в приватну медицину,або шукають іншу роботу де можна заробити гроші і прогодувати сім"ю,або втікають в іншу країну,де за таку роботу платять,а не насміхаються:girl_in_dreams:Тому мабуть з часом в нас взагалі лікарів нормальних не залишиться,бо старі підуть на пенсію,а ті що "вчаться" теж будуть шукати де заробити:girl_cray:
     
  6. Usmishka

    Usmishka Well-Known Member

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    Знаєте, що прикро насправді? - Те, що ця клініка приватного характуру поки практично єдина, хочеться щоб їх було більше, була жива конкуренція, ближче до мене, а не далеко, а шукати недоліки легше всього. Приватне буде краще вже тим, що є господар, який хоче заробити гроші і який тримає руку на пульсі, а державні структури в нас це завжди бардак і хабарництво, щоб хто не казав.
    Я особисто планую цього тижня записатись на огляд меншенької до педіатра та профільних спеціалістів, бо думки про поліклініки-лікарні, де вічно черги, треба мати розмінну монету і те що я хронічно не вмію пхати ті гроші в кешині. мене доводять до шалу.
     
  7. Туфелька

    Туфелька Well-Known Member

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    Цікаво чи КСП уповноважена виписувати листки непрацездатності.
     
  8. Ука

    Ука Добрий волонтер із поганими нервами

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    справді цікаво. і ще, чи можна в них пройти медогляд для тієї ж школи чи садка, і чи зможуть підписати без щеплень?
     
  9. Ljolik

    Ljolik Well-Known Member

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    Мені на вулиці дали їхні рекламні буклети, то там в переліку послуг вказано "огляд спеціалістами дітей, які вступають в дитячі дошкільні та навчальні середні заклади". А от щодо щеплень ХЗ, навряд чи захочуть з СЕС зв"язуватись зайвий раз.
     
  10. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    Та вони ж ідуть вчитися тільки для того щоб їм як можна більше туди напихали. Чому ж тоді медінститут такий популярний, якщо зарплата лікаря 1200грн? Бо думають, що будуть загрібати гроші лопатою.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Yoda

    Yoda New Member

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    То ви мені діагноз ставите?? :girl_nea: По інтернету, навіть не бачивши мене?

    Ціна для мене не космічна, але з вартості можна зрозуміти які ще осбтеження крім огляду терапевта я проходила, а я (ще раз на тому наголошую) їх афішувати не збираюсь. І взагалі з якої це радості я тут маю писати дуже особисті для мене речі, людині, яку я не тощо не бачила і не знаю, а про яку я навіть не маю власної думки (19 дописів мені в тому ніяк не допомогли).

    То кожен на свій розсуд вирішує чи говорити про то, чи ні. Чи є якісь нові правила для відкритих форумів? І дехто про своі диагнози пище під ніком, якого ніхто не знає.
    Вірите чи ні, що була на там на прийомі - мені однаково, хай кожен сам собі робить висновки. Я пішла на огляд до КСП не для того, щоб потім на форумі написати - я там була, а для того, щоб вилікуватись.

    Повністю підтримую Усмішку щодо здорової конкуренції серед приватних медичних закладів.
    А то зараз у нас приватний стоматолог - то цілком нормально, а приватна клініка (судячи з деяких дописів) - то викачка грошей тупаками, набраними по знайомству.
     
  12. Ука

    Ука Добрий волонтер із поганими нервами

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

     
  13. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    не єдина, знаю є ще приватна дитяча клініка біля аквапарку. Але КСП мені внушає більше довіри.
     
  14. Златка

    Златка Well-Known Member

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    якщо це "віта пуері", то КСП виглядає в порівнянні дійсно краще, бо в цій профільних лікарів менше і консультації дорожче, ніж в КСП
     
  15. fotynasop

    fotynasop New Member

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

     
  16. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    ідіотизм!!!

    Віповідаю. Я не сама вихованість, бо нераз відпишу різко на деякі дописи що просто недоречні, в будь-якій темі. Могла змовчати а обрала навпаки.

    ---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ----------

    Та це не тільки в Україні, це в будь-якій державі. Державні структури і програми породжують корупцію.
     
  17. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    з огляду на те, скількох спеціалістів для цього треба пройти і здати відповідну кількість аналізів, такий повний медогляд зможуть собі фінансово дозволити не так багато батьків.
    Хоча не стояти у величезних чергах під кожен кабінет- це великий плюс. З другої сторони, якщо батьки мають бажання провести дитині реальний медогляд, то зможуть собі обрати відповідних спеціалістів і суто до них сходити. Якщо ж потрібна лише відповідна форма медичної довідки для дитячої установи , то без проблем за 150 грн вам її зроблять у держ. поліклініці навіть без присутності дитини. Се ля ві.
     
  18. Ljolik

    Ljolik Well-Known Member

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    В буклетіку обіцяють - 30 % , про реальну ціну не взнавала, вже не актуально. Ну але в мене старша іде до школи цього року. Реально з того медогляду ми пройшли лише офтальмолога, та й того приватно, а не в поліклініці. Мені краще було оплатити фіксовану суму, а не тягатись з двома дітьми і пузом по чергах в поліклініці, заради збору автографів лікарів в картці.
     
  19. Wiktor

    Wiktor New Member

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви

    fotynasop


    То щось нове в юриспруденції хабарів :)))
     
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Клініка Св. Параскеви